Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Fazıl Say'dan Özgür Özel'e tam destek!

Fazıl Say'dan Özgür Özel'e tam destek!

Ünlü piyanist Fazıl Say, Soprano Pervin Çakar'ın konserine katılan ve elini öpen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e destek verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fazıl Say'dan Özgür Özel'e tam destek!
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü piyanist Fazıl Say, Soprano Pervin Çakar'ın konserine katılan ve elini öpen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e destek verdi. Say, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Pervin çok iyi bir sestir, çok iyi bir sopranodur, kardeşimdir, beraber çalışacağız, 15 yıldır Avrupa’da pek çok yerde takip ettim başarılarını. Kimse hakkını yemesin Pervin Chakar'ın. 'Dünya çapında sanatçımız' dediğiniz onca sahtekarlığı, tonla yanlışı önce sorgulayın!" ifadelerini kullandı. Say, paylaşımının devamında da "Çok iyi etmiş Özgür Özel elini öperek. Kutlarım" dedi.

Fazıl Say, paylaşımı sonrasında gelen tepkilere isyan etti ve "Şu gönderinin altındaki 'faşist' yorumları okuyunca, aslında bir nevi 'intihar tweeti' attığımızı anlıyoruz, korkmamamızın tek nedeni, zaten çoktan ölmüşüz, üzerimize sıkılsa ne olur sıkılmasa ne olur? Yalnız bir Kürt kızına, değerli bir sopranoya 'ver elini'. 33 kurşun daha!!!" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Artık maçlar TRT' de mi izlenecek? işte tüm detaylar

Artık maçlar TRT' de mi izlenecek? işte tüm detaylar