Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Deva Partisinde Toplu İstifa!

Deva Partisinde Toplu İstifa!

DEVA Partisi'nde Muratlı İlçe Başkanlığı Kapatıldı: Toplu İstifa Depremi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deva Partisinde Toplu İstifa!
KAYNAK: İHA

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde DEVA Partisi'nde yaşanan toplu istifa, partinin Muratlı İlçe Başkanlığı'nın kapatılmasına neden oldu. DEVA Partisi'nde görev alan Muratlı İlçe Başkanı Zafer Şengül ve Yönetim Kurulu üyeleri, hem görevlerinden hem de parti üyeliklerinden istifa ederek dikkat çekici bir karar aldı. İstifaların ardından partinin tabelası indirilerek, parti binası da kapatıldı.

A W114796 02

Teşkilatlara Yeterli Değer Verilmiyor

DEVA Muratlı İlçe Başkanı Zafer Şengül, istifa gerekçelerini İHA muhabirine açıklarken, 3 yıl boyunca DEVA Partisi'nde görev aldıklarını ve birçok zorluğa karşı direndiklerini ifade etti. Ancak, 14 Mayıs seçimlerinden sonra Tekirdağ Milletvekili seçilen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar'ın teşkilatlara teşekkür etmediğini belirtti. Ayrıca, genel merkezin teşkilatlara yeterince değer vermediğini, teşkilatların sesine kulak vermediğini savundu.

Kazanma Olasılığı Düşük

Şengül, bu durumun sonucunda DEVA'nın Tekirdağ il ve ilçelerinde seçim kazanma olasılığının düşük olduğunu düşündüklerini ve bu nedenle istifa kararı aldıklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Koç Holding, Antalya’daki Hastaneleri Satın Aldı

Koç Holding, Antalya’daki Hastaneleri Satın Aldı