Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset CHP Grup Başkanvekili Murat Emir’den Kritik Görüşme

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir’den Kritik Görüşme

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Türkiye'nin stratejik riskler ve İsrail’in olası saldırılarına dair Meclis'te konuşulması gerektiğini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir’den Kritik Görüşme
KAYNAK: Haber Merkezi

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Türkiye'nin içinde bulunduğu stratejik riskler ve İsrail’in olası saldırılarına dair endişelerin Meclis'te ele alınması gerektiğini belirtti. Emir, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, bu konuların kapalı oturumda değerlendirilmesi için randevu talebinde bulunduklarını söyledi.

"Stratejik Riskler Göz Ardı Edilmemeli"

Emir, "Meclis Başkanımızdan, Türkiye'nin stratejik risklerini ve İsrail'in Türkiye'ye saldırı olasılıklarının kapalı oturumda konuşulmasını talep ettik. Bu konunun bir an önce Meclis gündemine taşınmasını, diğer partilerin de katılımıyla ciddi bir şekilde değerlendirilmesini istiyoruz. Meclisin bu konuya mercek tutması gerektiğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kapalı Oturum Talebi Değerlendirilecek

Emir’in talebine ilişkin TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un durumu değerlendireceği belirtilirken, konunun önümüzdeki günlerde Meclis'te görüşülüp görüşülmeyeceği merak konusu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor'da Stefano Denswil Sakatlandı! Sağlık Durumu Nasıl?

Trabzonspor'da Stefano Denswil Sakatlandı! Sağlık Durumu Nasıl?