Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun makam aracını oğlu ilk kez kullandı

Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun makam aracını oğlu ilk kez kullandı

Bir dönemin Süper Valisi Recep Yazıcıoğlu'nun kullandığı jeep, yıllar sonra Tokat Belediye Başkanı olan oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu tarafından kullanıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Erzincan'da bir dönemin Süper Valisi olarak anılan Recep Yazıcıoğlu'nun kullandığı jeep, yıllar sonra oğlu Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ile buluşturuldu. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun yaptığı jest, duygusal anlara sahne oldu.

Erzincan Valiliği Dönemine Duygusal Yolculuk

1991-1999 yılları arasında Erzincan Valisi olarak görev yapan ve şehirde derin izler bırakan Recep Yazıcıoğlu’nun kullandığı jeep, oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ile bir araya geldi. Vali Hamza Aydoğdu’nun düzenlediği buluşmada, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun da yer aldı.

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Teşekkür etti

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, babasının anılarını yeniden canlandıran bu jest için teşekkür etti ve bu anlamlı buluşmayı unutmayacağını belirtti.

Recep Yazıcıoğlu Kimdir?

Recep Yazıcıoğlu, 2 Haziran 1948'de Trabzon'da doğdu. Görev yaptığı Tokat, Aydın, Erzincan ve Denizli’de halkın sevgisini kazanan ve "Süper Vali" olarak anılan bir isimdir. Doğa sporları ve turizm alanında atılımlar yaparak bölgelerde iz bırakan Yazıcıoğlu, 2003 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirmiştir.

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Kimdir?

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 1982 yılında babasının Kaymakam olarak görev yaptığı Çorum'un Alaca ilçesinde dünyaya geldi. Eğitimini Bilkent Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde tamamladı. 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Tokat Belediye Başkanı seçildi. Sportif ve ticari faaliyetlerde aktif olarak yer alan Yazıcıoğlu, babasının izinden giderek sosyal projelere önem veriyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Aynı Saatlerde 2 Trafik Kazası! Muhtar İsyan Etti!

Manavgat'ta Aynı Saatlerde 2 Trafik Kazası! Muhtar İsyan Etti!