Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset “CHP, Çelebi ile var olmadı”

“CHP, Çelebi ile var olmadı”

Ergenekon davaları kapsamında 41 ay cezaevinde yatan ve CHP'den milletvekili seçilen Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) 29 Ocak 2021’de olaylı şekilde istifa etmişti. Memleket Partisi'ne geçen ve son olarak oradan da istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, yaptığı açıklama ile AKP’ye geçtiğini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“CHP, Çelebi ile var olmadı”

Mehmet Ali Çelebi’nin AKP’ye geçmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Ergenekon davalarını hatırlatarak, “Kendi mağduriyeti sebebiyle siyasete girmiş birisinin, kendini zindanlara atan zihniyetle yol yürüme kararını vermiş olması hezeyandır. CHP, Çelebi ile var olmadı” dedi.

“SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ”

Çelebi’nin CHP’den istifa ederken ortaya attığı iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin duruşu bellidir. Şahısların tercihleri noktasına karışamayız ama Mehmet Ali Çelebi, siyasette bir duruş sahibi olmadığını göstermiştir. CHP bu ülkenin kurtuluşunda ve kuruluş harcında doğrudan görev almış, Cumhuriyet ile yaşıt bir partidir. Kendi mağduriyeti sebebiyle siyasete girmiş birisinin kendini mağdur eden, bu noktaya sürükleyen, zindanlara atan zihniyetle yol yürüme kararını vermiş olması hezeyandır. Bu davranışı doğru bulmuyoruz. Bu davranış samimiyetsiz bir davranıştır. Sözün bittiği yerdeyiz. CHP, Çelebi ile var olmadı Çelebi olmadan da bir şey kaybetmez” diyerek konuya ilişkin görüşlerini aktardı.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATSO KÖRDÜĞÜM

ATSO KÖRDÜĞÜM