Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Amasya Yaşanan F*ci Kaza İki Kardeşi Hayattan Aldı

Amasya Yaşanan F*ci Kaza İki Kardeşi Hayattan Aldı

Amasya-Çorum karayolu Doğantepe köyü mevkiinde meydana gelen feci kazada, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Yaşanılan kazada 2 kardeş hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Amasya Yaşanan F*ci Kaza İki Kardeşi Hayattan Aldı
KAYNAK: İHA

Amasya-Çorum karayolu Doğantepe köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, iki kardeş yaşamını yitirdi. Edinilen bilgilere göre, Abdullah Şahin (35) idaresindeki 05 BE 552 plakalı Toros marka otomobil, karşı yönden gelen Hasan Hüseyin Yıldız (27) yönetimindeki 34 FBE 474 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da ağır hasar gördü.

Ekipler olay yerine sevk edildi

Kazanın ardından olay yerine hızla polis, itfaiye, sağlık ekipleri ve AFAD personeli sevk edildi. Aynı zamanda jandarma ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Feci kazada Abdullah Şahin ve kardeşi Dündar Şahin (33) hayatlarını kaybederken, otomobilin sürücüsü Hasan Hüseyin Yıldız yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yıldız’ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Yakınlarının feryatları yürek burktu

Kaza haberini alan Şahin kardeşlerin yakınları hemen olay yerine koştu. Anne, baba ve kız kardeşleri, görevlilerin ve akrabalarının teselli çabalarına rağmen gözyaşlarını tutamadı. Aile üyeleri, cenazeleri görmek için olay yerine gitmek istedi ancak görevliler bu talebi sakinleştirerek engellemeye çalıştı. Gözyaşları içerisinde yaşanan anlar, kazanın dehşetini gözler önüne serdi.

Araçta sıkışan cenazeler çıkarıldı

Kaza sonrası araçta sıkışan Şahin kardeşlerin cansız bedenleri, ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucu çıkarıldı. Yapılan incelemenin ardından cenazeler, cenaze aracı ile hastane morguna götürüldü. Olay yerine gelen Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Saraç, kazayla ilgili detaylı bilgi aldı.

"YÜREK DAYANMIYOR"

Kazanın tanığı Halil Bülbül, yaşananları şu sözlerle aktardı: “Kazayı duyduktan sonra hemen olay yerine koştuk. Otomobiller kafa kafaya çarpışmıştı. 2 kardeşin hayatını kaybettiğini öğrenmek gerçekten çok üzücü. Yürek dayanmıyor.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmet Aurelio'dan Kasımpaşa Maçı Açıklaması: "Gereken Golü Atamadık”

Mehmet Aurelio'dan Kasımpaşa Maçı Açıklaması: "Gereken Golü Atamadık”