Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset AKP'den İmamoğlu'na Oy Gitti Mi?

AKP'den İmamoğlu'na Oy Gitti Mi?

Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerine ilişkin konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz: ¨Belediyeler Birliği seçiminde acaba Millet İttifak ortakları olan DEM, İYİ Parti, Yeniden Refah, CHP'nin delege sayısını söyleyerek, onların aldığı oyun da onların toplam delege kadar da olmadığını söylersem gerçek ortaya çıkar. Bırakın bizim arkadaşlarımızın onlara oy vermesini, onlar kendi delegelerinden de almaları gereken oyları alamadılar.¨

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKP'den İmamoğlu'na Oy Gitti Mi?
KAYNAK: İHA

AKP Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Gerek Türkiye'de gerek Samsun'da neden beklediğimiz sonuçları alamayışımızla ilgili çok ayrıntılı çalışmalar yapılıyor. Bunlar belli bir stratejik yol haritasına dönüştürülüyor. O yol haritasının seslerini önümüzdeki süreçte sizlerle paylaşacağız. Bazı şeyler geride kaldı. Artık önümüze bakmamız gerekiyor" dedi.

Partisinin Samsun İl Başkanlığı'nda gündeme dair değerlendirmelerde bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye’nin çeşitli illerinde özellikle depremden etkilenmiş illerden başlayarak seçim sonrası değerlendirmeleri büyük oranda tamamladıklarını söyleyen Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsunumuzda daha da iyi olabilirdi. Gerek Türkiye'de gerek Samsun'da neden beklediğimiz sonuçları alamayışımızla ilgili çok ayrıntılı çalışmalar yapılıyor. Bunlar belli bir stratejik yol haritasına dönüştürülüyor. O yol haritasının seslerini önümüzdeki süreçte sizlerle paylaşacağız. Bazı şeyler geride kaldı. Artık önümüze bakmamız gerekiyor" diye konuştu.



BELEDİYELER BİRLİĞİ SEÇİMLERİ

Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerinde AKP'li belediyelerin Millet İttifakı'na oy verdiği iddialarıyla ilgili yönelik haberlere de tepki gösteren Yılmaz şunları söyledi:
"Külliyen yanlış, yalan haber. Bu, iyi niyetten çok uzak bir habercilik anlayışıyla yapılmış bir şeydir. AK Partili belediyeler Millet İttifakı'na oy verdi diye bir konu asla yok. Onunla ilgili basın açıklamasını kendi hesabından yapmıştım. O bilgi köpürtme, ajitasyon içerikli. Sayın Cumhurbaşkanımızın da sonuçlarına müdahale ettiği, sinirlendiği, kızdığı gibi bir takım ajitasyon dolu ve karalama içerecek, incitici bir takım cümleler içinde olan bir haber anlayışıyla yapılmış. Hiçbir şekilde doğruluk ve gerçeklikle alakası olmadığının altını çizerek söylemek istiyorum. Belediyeler Birliği seçiminde acaba Millet İttifak ortakları olan DEM, İYİ Parti, Yeniden Refah, CHP'nin delege sayısını söyleyerek, onların aldığı oyun da onların toplam delege kadar da olmadığını söylersem gerçek ortaya çıkar. Bırakın bizim arkadaşlarımızın onlara oy vermesini, onlar kendi delegelerinden de almaları gereken oyları alamadılar."
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fito krem ne işe yarar? Fito fiyatı ne kadar? Fito krem kullanma talimatı

Fito krem ne işe yarar? Fito fiyatı ne kadar? Fito krem kullanma talimatı