Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber MartıTAG’tan olaylı paylaşım: Mehmet Ali Alkan o paylaşıma ateş püskürdü

MartıTAG’tan olaylı paylaşım: Mehmet Ali Alkan o paylaşıma ateş püskürdü

AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin’in Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Mehmet Ali Alkan’la geçtiğimiz günlerde görüşmesini, MartıTAG, sponsorlu reklam hesabından sert şekilde eleştirdi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
MartıTAG’tan olaylı paylaşım: Mehmet Ali Alkan o paylaşıma ateş püskürdü
KAYNAK: Dilan Andıç

MartıTAG ve ticari taksi şoförleri arasında uzun süredir devam eden kriz, MartıTAG’ın sponsorlu reklam hesabından yaptığı paylaşımla daha da harlandı. Çetin’in Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Mehmet Ali Alkan’ın, AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin’le Korsan taşımacılıkla hukuki mücadele kapsamında internet erişim engeli getirilmesi konusunda yaptığı görüşmenin ardından MartıTAG, ¨Ak Parti Antalya İl Başkanı Sayın Ali Çetin’in, Mehmet Ali Altan isimli rüşvet suçundan 5 yıl hapis cezası almış taksi lobisi temsilcisi ile görüşmesi 210 bin şoför ve 5 milyon kullanıcısı olan camiamızı fazlasıyla üzmüştür. Sokakta bize saldıran, ailelerimiz ile birlikte 800 bin kişilik camiamızın ekmeği ile oynayanlarla bir arada görmek TAG ailesini derinden yaralamıştır¨ şeklinde paylaşım yaptı. Alkan söz konusu paylaşıma yönelik, ¨Bu şahıs iyice raydan çıktı¨ şeklinde değerlendirme yaptı.
 

ÇAMUR AT İZİ KALSIN

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası, Martı-TAG uygulamasının korsan taşımacılık yaptığı, haksız rekabete yol açtığı ve erişimin engellenmesi için Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen üçüncü duruşmada Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ile taraf avukatları hazır bulunurken çok sayıda taksi şoförü katılmıştı. MartıTAG’ın Alkan ve Çetin görüşmesinin ardından yaptığı paylaşıma yönelik konuşan Alkan, ¨Haksızlığı biz bir yılı aşkındır söylüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti hukuki süreçte onun haksız rekabette olduğunu, taksicinin hakkını yediğini mahkeme kararıyla da belgelemiş. Şimdi hala bizlere çamur atmakla meşgul. Önce kendine bakacak. Biz onun aleyhinde bir şey söylemiyoruz. İstanbul kazandı. İstanbul mahkeme nezdinde gerekli işlemlerini, icra takiplerini, geçmişe dönük tazminat davaları açıyor. Şimdi o saldıracak yer arıyor. Biz hakkımızı arıyoruz. Biz kimseye saldıracak değiliz. Biz sadece haklıyız diyoruz. Hakkımızı arıyoruz¨ dedi.

YAPTIĞI AYIP
 

6 bin 115 taksinin hakkını savunduklarını söyleyen Alkan, ¨Dıştan para kazanan birilerinin hakkını savunmuyorum. Birilerine de dıştan para kazandırma mücadelesinde değilim. Yıllardır devletin verdiği yasal hak olarak aktiflik plakasında taksicilik yapan esnafın hakkını savunuyoruz. Bize karşı çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ediliyor.  Devam eden bir mahkemem var. Bana mahkeme ceza verdi ama ben itiraz bozuldu. Tekrar görülüyor dava. Haklı olduğum da zamanla belli olacak. Bizi de bundan dolayı karalayacak. Ayıp yani. Yaptığı yakışmıyor. Gitsin istediğini paylaşımlı bir yolculuğu olan ülkelerde yapsın. Türkiye'de henüz o seviyeye gelmedik. Türkiye'de daha hala kendi sabah kalkıp direksiyonun başına geçip kendi ekmeği için mücadele veren insanlar var¨ dedi.
 

ÇETİN HAKLI OLDUĞUMUZU GÖRDÜ
 

Korsan taşımacılıkla ilgili mücadelesini anlatmak için Ali Çetin’le görüştüğünü belirten Alkan, Taksicilerle beraber Ali Çetin’i ziyaret ettik. Bunun bir haksız rekabet olduğunu mahkeme nezdinde de kanıtlandığını söyledik. mahkeme kararlarını da verdik. Bunun erişim engelinin bir an önce gelmesi konusunda destek istedik. O da haklı olduğumuzu o da gördü¨ dedi. MartıTAG paylaşımına yönelik de ¨Yakında zaten Bakırköy hastalıklarına gider. Son zamanlarda tamamıyla gözü dönmüş durumda¨ dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan çiçeklerle karşılandı

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan çiçeklerle karşılandı