Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya’da Apartman Dairesinde Yangın: Daire Kullanılamaz Hale Geldi

Alanya’da Apartman Dairesinde Yangın: Daire Kullanılamaz Hale Geldi

Alanya'nın Tosmur Mahallesi'nde bir apartmanın 1. katında çıkan yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Daire kullanılamaz hale geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya’da Apartman Dairesinde Yangın: Daire Kullanılamaz Hale Geldi
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir apartmanın 1. katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonrası daire kullanılamaz hale gelirken, çıkış nedeni araştırılıyor.

Tosmur Mahallesi'nde Yangın Paniği

Yangın, bugün saat 13.00 sıralarında Alanya'nın Tosmur Mahallesi Kerimcik Caddesi üzerindeki bir apartmanın 1. katında meydana geldi. Dumanların yükseldiğini fark eden çevre sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi Felaketi Önledi

Kısa sürede olay yerine ulaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangının diğer dairelere sıçramadan söndürülmesi, apartmanda yaşayanlar için büyük bir felaketi önledi. Ancak yangın sonrası daire kullanılamaz hale geldi.

Yangının Çıkış Nedeni Araştırılıyor

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Yangının neden çıktığını belirlemek için dairede detaylı bir inceleme yapılacak. Çevredeki güvenlik kameraları da incelenerek yangının çıkış nedeni aydınlatılmaya çalışılacak.

Mahalle Sakinleri Tedirgin Oldu

Yangın nedeniyle kısa süreli panik yaşayan mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde rahat bir nefes aldı. Yangının çıktığı dairenin içinde kimsenin olmaması büyük bir faciayı önlerken, apartman sakinleri olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANTALYA HES'E DİRENİYOR! DOYRAN’I YEDİRMEYECEĞİZ

ANTALYA HES'E DİRENİYOR! DOYRAN’I YEDİRMEYECEĞİZ