Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Gazetecilerden Kazakistan Çıkarması

Gazetecilerden Kazakistan Çıkarması

Kazakistan’ın ev sahipliğinde başkent Astana’da gerçekleştirilen 5. Dünya Göçebe Oyunları’na Türkiye’den katılan iki gazeteciden biri olan Hasan Eryiğit, Akdeniz Gerçek gazetesini ziyaret etti

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazetecilerden Kazakistan Çıkarması
MUHABİR: Cengiz Savaşeri

Kazakistan’ın ev sahipliğinde başkent Astana’da gerçekleştirilen 5. Dünya Göçebe Oyunları’na Türkiye’den katılan iki gazeteciden biri olan Hasan Eryiğit, Akdeniz Gerçek gazetesini ziyaret etti.

Kazakistan’ın başkenti Astana’da 8 Eylül’de görkemli bir açılış töreniyle başlayan 5. Dünya Göçebe Oyunları 14 Eylül’de sona ermişti. 89 ülkeden 21 geleneksel spor dalında 2 binden fazla sporcunun katıldığı Göçebe Oyunları’nı dünya genelinden 70 basın mensubu katıldı. Türkiye’den oyunları yakından takip etmesi için Kazakistan’a giden 2 gazeteciden biri olan Anadolu Gazeteciler Derneği Dışişleri Kurulu Başkanı Hasan Eryiğit, 7 gün süren spor serüveninden gözlemlerini Akdeniz Gerçek gazetesine anlattı.

Dergilerin Adı Turan

Mükemmel bir organizasyon olduğunu belirten Eryiğit, çok önemli belgelerin bulunduğu müzeye saatlerce gezip bitiremediğini çeşitli spor dallarında özellikle atlı ve okçuluk sporlarında kadınların başarısını heyecanla izlediğini anlattı. "Orta Asya'da çabalanan Türk birliğinin kurulması sebebiyle bir araya gelen Türkçe konuşan halkların heyecanı katılımcılara da yansıdı. Rastladığı dergilerin adının turan olması bu birlikteliği savunanların o coğrafyalarda olmaları beni sevindirdi" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PK*'lı Kişi Boşanma Aşamasındaki Eşini Korkutmak İçin B*mba Koydurtmuş

PK*'lı Kişi Boşanma Aşamasındaki Eşini Korkutmak İçin B*mba Koydurtmuş