Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Her şey İbradı için

Her şey İbradı için

İbradı Belediyesi Başkanı Serkan Küçükkuru, bu yıl 29'uncu kez gerçekleştirdikleri Altınbeşik Kültür Alternatif Turizm ve Üzüm Festivali’ne ilçe halkının gösterdiği ilgi ve alakanın kendisini mutlu ettiğini söyledi. Küçükkuru, “Bu yıl festivale halkımızın gösterdiği ilgi önümüzdeki festivaller için bize büyük bir sorumluluk yükledi. Artık bundan sonra daha iyisini yapmak zorundayız. İbradımız her şeyin en iyisine layık” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Her şey İbradı için


 

İbradı Belediyesi Başkanı Serkan Küçükkuru, bu yıl 29'uncu kez gerçekleştirilen Altınbeşik Kültür Alternatif Turizm ve Üzüm Festivali’nin amacına ulaştığını söyledi. Akdeniz GERÇEK’e konuşan Küçükkuru, İbradı gibi doğa turizmi konusunda çok önemli bir merkezin, alternatif turizmin başkenti olma yolunda da hızla ilerlediğini belirtti.

 

İBRADI’YI TÜRKİYE TANIDI

İbradı’nın bu güzelliklerinin bilinmesine rağmen yıllarca tanıtım konusunda ciddi adımlar atılamadığını kaydeden Küçükkuru, şöyle konuştu: “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ve bölgemizin tanıtımı için var gücümüzle çalıştık. Özellikle Altınbeşik Mağarası'ndan Düğmeli Evlere, yılkı atlarından Irmak Vadisi'ne kadar yörenin pek çok değeri için ciddi bir çalışma ortaya koyduk. Yaptığımız çalışmalarla İbradı’yı Türkiye’nin daha yakından tanımasına katkı koyduk.”

 

GENÇLERDEN KONSER TEŞEKKÜRÜ

“Bunu yaparken İbradı halkını da unutmadık. Bu yıl 29'uncu kez gerçekleştirdiğimiz Altınbeşik Kültür Alternatif Turizm ve Üzüm Festivali ile ilçemize ve bölgemize de hareket getirdik. Bu arada bölgemizde yetişen ürünlerin tanıtımına katkı koyan Üzüm Yarışması'nın yanı sıra büyük ilgi gören Aleyna Tilki konseriyle de yıllar sonra bir pop müzik sanatçısının ilçemizde konser vermesini sağladık. Konser beklentilerimizin üzerinde ilgi gördü. Özellikle gençlerimizi bizzat beni arayarak bu tür konserlerin önümüzdeki dönemde de devam etmesini istedi.”

 

SORUMLULUĞUMUZ DAHA DA ARTTI

Başkan Serkan Küçükkuru, ilçe halkının festivale gösterdiği ilgi ve alakanın kendisini çok mutlu ettiğini vurgulayarak, “Bu yıl festivalin geldiği aşama bizi gerçekten çok mutlu etti. Özellikle halkımızın gösterdiği ilginin bize büyük bir sorumluluk yüklediğini düşünüyorum. Artık önümüzdeki yıllarda daha da iyi festivaller yapmak için daha da çok çalışmak zorundayız. İbradımız ve İbradı halkı

Her şeyin en iyisine layık” diye konuştu. Senem KÖR

  

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Et sektörü alarm veriyor

Et sektörü alarm veriyor