Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Yunanlar Profesör Celal Şengör'ü De Çaldı

Yunanlar Profesör Celal Şengör'ü De Çaldı

Sosyal medya platformlarındaki bir gönderi, Türkiye ve Yunanistan arasındaki benzerlik tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yunanlar Profesör Celal Şengör'ü De Çaldı

Sosyal medya platformlarındaki bir gönderi, Türkiye ve Yunanistan arasındaki benzerlik tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Bir kullanıcının paylaştığı gönderide, bir Yunan adamın Türk Profesör Celal Şengör’e benzediği görülüyor. Bu durum, Türkiye ve Yunanistan arasındaki benzerlik iddialarını yeniden sorgulamaya başladı.Celal Sengor 1

Kullanıcı, paylaştığı Yunan adamın Profesör Celal Şengör’e olan benzerliğiyle dikkat çekti ve sosyal medyada hızla yayılan bu gönderi, tartışmalara neden oldu.

“Celal Şengör’ü de Çalmışlar!”

Bu gönderi üzerine kullanıcılar, Yunanistan’ın yıllardır Türk kültürü ve yemeklerinin kendilerine ait olduğunu iddia etmeleri üzerinden birçok espri yaptılar. “Celal Şengör’ü de çalmışlar”, “Yunanlılar Tamek Celal’i bile çalmışlar”, “Yapay zekayla Celal hocayı yapmışlar sandım” gibi yorumlarla sosyal medya kullanıcıları durumu mizahi bir dille ele aldılar.

“TV’de Yarışan Bir Kişi: Elias Alexiou”

Celal Şengör’e benzeyen kişinin adı Elias Alexiou (Ηλίας Αλεξίου) ve Yunanistan televizyonlarında özellikle yarışma programlarında yer aldığı öğrenildi. Elias Alexiou, evli ve üç çocuk babasıdır. Gıda teknolojisi eğitimi almış ve uzun yıllardır gıda güvenliği denetçisi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, boş zamanlarını değerlendirmek için çeşitli hobilerle ilgilenir. Elias, yelken açmaktan ve lezzetli yemekler hazırlamaktan büyük keyif alır. Aynı zamanda bıçak ve alet koleksiyonu bulunan bir meraklıdır.G Bilag Z Xk A A19Dr

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
7 ayda 61 milletvekili istifa etti

7 ayda 61 milletvekili istifa etti