Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Ünlü Şarkıcı Emel Sayın'dan Burcu Biricik İtirafı!

Ünlü Şarkıcı Emel Sayın'dan Burcu Biricik İtirafı!

Türk sanat müziğinin efsane ismi Emel Sayın, hayatının filme çekilmesi durumunda Burcu Biricik'in kendisini canlandırmasını istediğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Şarkıcı Emel Sayın'dan Burcu Biricik İtirafı!
MUHABİR: Kamer Durdu

Türk sanat müziğinin efsane ismi Emel Sayın, hayatı filme çekilirse kendisini Burcu Biricik'in canlandırmasını istediğini açıkladı. Ayrıca, Sayın'ın hayatına dair bir belgesel çalışması da yakında izleyiciyle buluşacak.

Burcu Biricik'e Övgü

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde verdiği konser sonrası açıklamalarda bulunan Emel Sayın, gelecekte hayatının filme çekilmesi durumunda kendisini canlandırmasını istediği kişiyi açıkladı. Sayın, "Birkaç genç sanatçımız var, hepsi çok yetenekli. Ama Burcu Biricik ilk aklıma gelen isim. Onu izliyorum ve çok beğeniyorum. Eğer böyle bir proje olursa, beni en iyi anlatabilecek isimlerden biri olduğunu düşünüyorum" dedi.

Hayatına Dair Belgesel Geliyor

Sayın, hayranlarına bir de müjde verdi. Hayatını anlatan samimi bir belgesel üzerinde çalışıldığını ve yakında izleyiciyle buluşacağını açıkladı. Sanatçı, "Bu belgeselde daha önce hiç paylaşmadığım detaylar da yer alacak" diyerek merak uyandırdı.

Nostalji Dolu Harbiye Gecesi

Emel Sayın, Harbiye'deki konserinde Yeşilçam hatıraları ve filmlerinden kesitlerle izleyicilere nostaljik anlar yaşattı. Güçlü sesi ve zarafetiyle büyük beğeni toplayan Sayın, sahneye özel bir repertuvarla çıkarak hayranlarını büyüledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Kargılık Alanda Çıkan Yangın Söndürüldü

Antalya'da Kargılık Alanda Çıkan Yangın Söndürüldü