Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Onur Şener Mezarı Başında Anıldı: Adalet İçin Mücadelemiz Sürüyor

Onur Şener Mezarı Başında Anıldı: Adalet İçin Mücadelemiz Sürüyor

Ankara'da öldürülen müzisyen Onur Şener, ölüm yıl dönümünde ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında dualarla anıldı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Onur Şener Mezarı Başında Anıldı: Adalet İçin Mücadelemiz Sürüyor
KAYNAK: İHA

İki yıl önce Ankara'da bir eğlence mekanında çıkan tartışmada öldürülen müzisyen Onur Şener, ölümünün ikinci yılında ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Avukat Meltem Banko, Şener için adalet mücadelesinin kararlılıkla sürdüğünü belirtti.

Onur Şener'in Anısına Duygusal Tören

Ankara'nın Çankaya ilçesinde iki yıl önce çıkan bir tartışmada vahşice öldürülen Onur Şener, ailesi ve yakınları tarafından mezarı başında dualar ve çiçeklerle anıldı. Törende, Kur'an-ı Kerim okundu ve sevenleri Şener'in anısına mezarına çiçekler bıraktı.

"Adalet Mücadelesi İlk Günkü Gibi"

Onur Şener'in ailesinin avukatı Meltem Banko, törende yaptığı konuşmada, Şener'in hayatını kızına, ailesine ve müziğine adadığını vurguladı. Banko, "Onur'un bir grup cani tarafından vahşice öldürülmesinin üzerinden iki yıl geçti. Adaletin sağlanması için mücadelemiz ilk günkü kararlılıkla devam ediyor" dedi. Ayrıca, Şener'in kızının babasının yokluğunu derin bir şekilde hissetmeye başladığını ve adaletin sağlanması gerektiğini belirtti.

"Daha Güvenli Bir Dünya İçin Mücadele Edeceğiz"

Avukat Banko, Onur Şener'in eksikliğinin sadece ailesinde değil, onu tanıyan herkesin hayatında derin bir boşluk yarattığını ifade etti. Bu süreçte birçok masum insanın da benzer şekilde hayatını kaybettiğini belirterek, "Onurlar güvenle şarkı söyleyebilsin, Ceylalar babasız kalmasın diye biz hukukçular mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Şarkıcı Emel Sayın'dan Burcu Biricik İtirafı!

Ünlü Şarkıcı Emel Sayın'dan Burcu Biricik İtirafı!