Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Wanda Nara'nın Sızdırılan Ses Kayıtları Gündemi Sarstı!

Wanda Nara'nın Sızdırılan Ses Kayıtları Gündemi Sarstı!

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın boşanma iddialarıyla ilgili ses kayıtları gündemde büyük yankı uyandırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Wanda Nara'nın Sızdırılan Ses Kayıtları Gündemi Sarstı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın boşanma iddiaları gündemde büyük yankı uyandırdı. Arjantin basınında sızdırılan ses kayıtlarında Nara'nın, boşanma sürecini organize ettiğini söylediği ortaya çıktı.

"Artık Dayanamıyorum"

Arjantin medyasına sızdırılan ses kayıtlarında, Wanda Nara'nın "Mauro'dan boşandığım için Arjantin'e geldim. Şu anda boşanmayı organize ediyorum. Artık buna dayanamıyorum" şeklinde ifadeler kullandığı iddia edildi. Bu sözler, çiftin evliliklerinde yaşadığı krizin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

"Uzlaşma Söz Konusu Değil"

Nara'nın avukatı da çiftin Arjantin'de birlikte görüntülenmesinin ardından önemli bir açıklamada bulundu. Avukat, "Mauro, kızlarını görmek için Arjantin'e geldi. Aynı evde kaldılar ama farklı odalarda. Birlikte yemek yemeleri doğal. Henüz boşanmadılar, ancak ilişkilerinde teknik bir uzlaşma yok" dedi.

Icardi'nin Geleceği Belirsiz

Çiftin yaşadığı kriz, Mauro Icardi'nin Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili soru işaretlerini de artırdı. İtalyan basını, Wanda Nara'nın boşanma sürecine girdiğini iddia ederken, Icardi'nin Arjantin'e dönme ihtimali üzerine spekülasyonlar da gündemde.

Wanda Nara Kimdir ?

Wanda Nara, 9 Aralık 1986 tarihinde Arjantin'de dünyaya gelmiştir. Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbol menajeridir. 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evlenen Wanda Nara, 2013 yılında Lopez'in takım arkadaşı Mauro Icardi ile yasak aşk yaşamıştı. Şimdilerde Icardi ile evli olan geçtiğimiz aylarda korumasıyla yasak aşk yaşadığı yönünde haberlerle gündeme gelse de Wanda Nara, iddiaları sert bir dille yalanlamıştı.

Profesyonel kariyeri ve kişisel hayatı nedeniyle uluslararası basının ilgisini çekerek popülerlik kazandı. Ailesi aslen Lübnan asıllı olan Wanda Nara'nın küçük kız kardeşi Zaira Nara da model ve şovmendir.

Wanda Nara'nın Mauro Icardi'den Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi adında 2 tane kız çocuğu, Maxi López'den ise 3 tane çocuğu vardır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ağrı'da Meydana Gelen Araç Kazasında 1 Asker Şehit Oldu

Ağrı'da Meydana Gelen Araç Kazasında 1 Asker Şehit Oldu