Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Yeşilçam Sanatçısı Faturalarını Ödemek İçin Fotoğraflarını Satıyor

Yeşilçam Sanatçısı Faturalarını Ödemek İçin Fotoğraflarını Satıyor

Eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçim sıkıntısı çektiğini ve faturalarını ödeyebilmek için fotoğraflarını satışa çıkardığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeşilçam Sanatçısı Faturalarını Ödemek İçin Fotoğraflarını Satıyor

Eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçim sıkıntısı çektiğini ve faturalarını ödeyebilmek için fotoğraflarını satışa çıkardığını duyurdu.

Yeşilçam Sanatçısı Faturalarını Ödemek İçin Fotoğraflarını Satıyor1 (1)-1

Serpil Örümcer’den Yardım Çağrısı

1967 yılında güzellik yarışmasında birinci olan ve 70’li yılların tanınmış sanatçısı Serpil Örümcer, sosyal medya hesabında bir video yayınladı. Videoda, “Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum. Elektrik, su, doğalgaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yeşilçam Sanatçısı Faturalarını Ödemek İçin Fotoğraflarını Satıyor1 (2)

‘Çalışmanın Ayıbı Yoktur’

Örümcer, geçmişte yaşadığı zorlukları anlatırken, kızının psikolojik rahatsızlıkları olduğunu ve bu nedenle yetkililerden para yardımı istemek yerine kendisi için bir iş verilmesini talep ettiğini belirtti. Ayrıca, “Ben çalışmayı seviyorum her ne olursa olsun çalışmanın ayıbı yoktur. Ben sanatçı da olsam ne olursam olayım ama çalışmanın ayıbı yok” diyerek, çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Yeşilçam Sanatçısı Faturalarını Ödemek İçin Fotoğraflarını Satıyor1 (1)

Örümcer, Bakırköy’deki evinin yıkılmasının ardından zor durumda kaldığını ve belediye başkanının kendisiyle görüşmeyi reddettiğini belirtti. Ancak, eş dostunun kendisine yardımcı olduğunu ve bu yardımlar için teşekkür ettiğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selçuk Geçer'den haber: Dolar o tarihte uçuşa geçiyor!

Selçuk Geçer'den haber: Dolar o tarihte uçuşa geçiyor!