Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Yaşar Alptekin Serdar Ortaç’ı Allah'a Kavuşturacak!

Yaşar Alptekin Serdar Ortaç’ı Allah'a Kavuşturacak!

Eski oyuncu ve manken Yaşar Alptekin, yıllar önce radikal bir karar alarak maneviyata yönelmiş ve hayatını İslam’a adamıştı. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yaşar Alptekin Serdar Ortaç’ı Allah'a Kavuşturacak!
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Eski oyuncu ve manken Yaşar Alptekin, yıllar önce radikal bir karar alarak maneviyata yönelmiş ve hayatını İslam’a adamıştı. Bu dönüşüm sonrasında Alptekin, kameralardan uzak bir yaşam sürmeye başlamıştı.

Serdar Ortaç’ın Durumu Alptekin’i Etkiledi

Alptekin, son dönemde MS hastalığıyla mücadele eden ve sosyal medya hesaplarından alkollü halde canlı yayınlar açan popüler şarkıcı Serdar Ortaç’ın durumunu yakından takip ediyor. Ortaç’ın TikTok’taki hallerini görünce duygulanan Alptekin, Ortaç’ın yardım çığlıklarını duyduğunu ifade etti.

Alptekin’den Ortaç’a Yardım Çağrısı

Alptekin, Ortaç’a ulaşmaya çalıştığını ancak başarılı olamadığını belirtti. Ortaç’ın maneviyata ihtiyacı olduğunu düşünen Alptekin, Ortaç ile tanışmak ve ona bazı şeyler anlatmak istediğini söyledi. Alptekin, “Seni Rabbimle tanıştırmak istiyorum. Seni Rabbimle tanıştırmak için gönüllüyüm. Yarım saat fazla değil. O yoğun iş temponda yarım saat bana ayırmanı senden rica ediyorum. Bu isteğim benim için değil senin için” şeklinde bir çağrıda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk A Milli Takım'a davet edildi

Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk A Milli Takım'a davet edildi