Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Aleyna Tilki İçin Mahkemeden Zorla Getirilme Kararı Verildi!

Aleyna Tilki İçin Mahkemeden Zorla Getirilme Kararı Verildi!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin kişisel verileri çalındı, şantaj suçlamasıyla dava açıldı. Mahkeme, Tilki'yi zorla getirme kararı verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aleyna Tilki İçin Mahkemeden Zorla Getirilme Kararı Verildi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin kişisel verilerinin çalınmasıyla ilgili açılan davada, mahkeme genç şarkıcının zorla getirilmesine karar verdi.

Kişisel Verilerinin Çalınmasıyla Dava Açıldı

Aleyna Tilki, kişisel bilgilerinin sosyal medyada bir kişi tarafından yayıldığını iddia ederek şikayette bulundu. Şikayet üzerine yapılan incelemelerde, bu kişinin İbrahim Y. olduğu öğrenildi. İddialara göre, İbrahim Y., Tilki’nin kişisel bilgilerini ele geçirip şantajda bulunmaya çalıştı. Bu durum üzerine, "kişisel verileri, hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak" suçlamasıyla hakkında 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Mahkeme Zorla Getirilme Kararı Verdi

Anadolu 73. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına Aleyna Tilki katılmadı. Sanık avukatı, önceki duruşmalarda da Aleyna Tilki ve babasının bulunmadığını belirterek zorla getirilme talebinde bulundu. Mahkeme, bu talebi değerlendirerek Aleyna Tilki’nin duruşmaya zorla getirilmesine karar verdi.

Sanık İbrahim Y., daha önceki duruşmada suçlamaları reddederek, "Bilgilerin çalındığını öğrendikten sonra Aleyna Tilki’ye ve ailesine yardımcı olmak amacıyla mesaj attım. Amacım yardım etmekti" şeklinde savunma yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da o mahallenin sakinleri 3 yıldır korkuyla yaşıyor

Hatay'da o mahallenin sakinleri 3 yıldır korkuyla yaşıyor