Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Yalı Çapkını 78. Bölüm Tek Parça Full İzle! İşte son bölüm detayları

Yalı Çapkını 78. Bölüm Tek Parça Full İzle! İşte son bölüm detayları

Yalı Çapkını'nın 78. bölümü 11 Ekim 2024'te Star TV'de yayınlandı. Yeni bölümü tek parça ve full izleyebileceğiniz link için haberimize göz atabilirsiniz.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalı Çapkını 78. Bölüm Tek Parça Full İzle! İşte son bölüm detayları
KAYNAK: Haber Merkezi

Yalı Çapkını dizisinin merakla beklenen 78. bölümü Star TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Dizi severler, yeni bölümle ilgili detayları ve izleme linkini haberimizde bulabilirler. Yalı Çapkını 78. bölüm full izle linkine erişim sağlamak için yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

Yalı Çapkını dizisi hakkında merak edilenler

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, Burcu Alptekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu Yalı Çapkını dizisi, Star TV'de yayınlanmaya devam ediyor. Senaryosunu Mehmet Barış Günger'in yazdığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan dizi, Gaziantepli Korhan Ailesi’nin hayatını ekrana taşıyor. Dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çekiyor.

Yalı Çapkını 77. bölümde ne olmuştu?

77. bölümde, Sinan’ın yalanını yakalayan Seyran’ın, teklifi kabul etmesi Ferit için büyük bir sürpriz olur. Diyar, dedesinin evlilik baskısına direnirken Ferit’in bu konudaki tutumunu öğrenmeye çalışır. İkili ilişkileri konusunda ise bir yol ayrımına gelir. Kazım, Suna’nın sakladığı büyük sırrı öğrenmeye çalışırken herkesi etkileyecek önemli bir gerçeğin eşiğindedir. Seyran ve Sinan ilişkilerinde büyük bir adım atmaya hazırlanırken, Ferit de Diyar ile ilişkisini ileriye taşımak için adım atmaktadır. Ancak Ayla’nın, oğlu Sinan’ı Seyran’dan ayırmaya yönelik planları, Seyran ve Ferit’i hiç beklemedikleri bir anda tekrar karşı karşıya getirir.
Yalı Çapkını oyuncu kadrosu

Dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor yer alıyor. Ayrıca Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi başarılı oyuncular da kadroda bulunuyor.

Yalı Çapkını 78. bölüm izle

Yalı Çapkını dizisinin 11 Ekim tarihinde yayınlanan 78. bölümü, Star TV'de izleyiciyle buluştu. Son bölümü kaçıranlar, dizinin tek parça full halini aşağıdaki linkten izleyebilirler.

YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜM FULL İZLE

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
12 Ekim 2024 Cumartesi Günlük Burç Yorumları Neler Söylüyor?

12 Ekim 2024 Cumartesi Günlük Burç Yorumları Neler Söylüyor?