Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Selda Bağcan’dan Mükemmel Hareket

Selda Bağcan’dan Mükemmel Hareket

Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşayan Berdan Altın ve hamile eşi Rukiye Doğan, aile içi geçimsizlik nedeniyle evden kovuldu. Bu durum, ünlü sanatçı Selda Bağcan’ın dikkatini çekti ve genç çifte yardım elini uzattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Selda Bağcan’dan Mükemmel Hareket
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşayan Berfedan Altın ve hamile eşi Rukiye Doğan, aile içi geçimsizlik nedeniyle evden kovuldu. Maddi durumları nedeniyle yeni bir ev kiralamaya yetmeyen çift, boş bir araziye kurdukları çadırda yaşamaya başladı. Bu durum, ünlü sanatçı Selda Bağcan’ın dikkatini çekti ve genç çifte yardım elini uzattı.

Selda Bağcan’dan Anlamlı Yardım

Selda Bağcan, Posta gazetesinin haberini okuduktan sonra, çifte bir konteyner ev almak istediğini belirtti. Posta magazin müdürü Suna Akyıldız’ın yardımıyla, genç çifte bir konteyner ev alındı ve geçen hafta teslim edildi. Konteyner ev, bir hayırseverin çiftliğindeki bahçeye yerleştirildi. 20 gün önce bebeğini dünyaya getiren Rukiye Doğan, “Selda Bağcan’dan Allah razı olsun. Şimdi eşyalarımız eksik. Bebeğimiz için ihtiyaçlarımız var” dedi.

Yardım Platformundan Destek

Rukiye Doğan’a, Suna Akyıldız’ın kurucusu olduğu ‘Çarşı Kadın’ yardım platformu da destek oldu. ‘Çarşı Kadın’, hayırseverlerin desteğiyle hem çiftin eşya ihtiyaçlarını karşılayacak hem de bebeğin giyim ve bez gibi tüm ihtiyaçlarını temin edecek. Selda Bağcan, “Haberi okuyunca çok üzüldüm. Sanatçılar dünyanın parasını kazanıyor. Bir konteyner yollamak o kadar büyük para değil. Önemli olan insanları mutlu etmek. Öteki tarafa hiçbir şey götürülmüyor” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yerel seçimlerde MHP kaç belediye aldı?

Yerel seçimlerde MHP kaç belediye aldı?