Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Oyuncu Hazal Subaşı ve şarkıcı Oğuzhan Koç aşklarını ilan etti!

Oyuncu Hazal Subaşı ve şarkıcı Oğuzhan Koç aşklarını ilan etti!

Oyuncu Hazal Subaşı (29) ve şarkıcı Oğuzhan Koç (39) yeni bir ilişkiye başladıklarını sosyal medya hesapları üzerinden ilan etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oyuncu Hazal Subaşı ve şarkıcı Oğuzhan Koç aşklarını ilan etti!
KAYNAK: Haber Merkezi

Oyuncu Hazal Subaşı (29) ve şarkıcı Oğuzhan Koç (39) yeni bir ilişkiye başladıklarını sosyal medya hesapları üzerinden ilan etti. Subaşı, Star TV'nin yeni dizisi Sahipsizler ile ekranlara dönmeye hazırlanırken, ünlü çiftin aşkı sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

Aşk sosyal medyada duyuruldu

Çiftin birlikteliği, Berkay Şahin ve Berfu Yenenler'in sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla duyuruldu. Şahin, Hazal Subaşı'nın Oğuzhan Koç'u öptüğü fotoğrafı "Çok seviyorum" notuyla paylaştı. Yenenler ise Koç'un sevgilisinin omzunu öptüğü anları "Çok seviyorum" diyerek takipçileriyle paylaştı.

Oğuzhan Koç’un önceki evliliği

Oğuzhan Koç, 2022 yılında oyuncu Demet Özdemir ile evlenmiş, ancak sekiz ay sonra boşanma kararı alarak 2023 yılında yollarını ayırmıştı. Şimdi ise Hazal Subaşı ile yeni bir aşka yelken açtı.

Hazal Subaşı kimdir?

1995 yılında İzmir'de doğan Hazal Subaşı, 2015 yılında Miss Turkey yarışmasında üçüncü olduktan sonra Adını Sen Koy dizisiyle oyunculuğa adım attı. Çukur dizisindeki Nehir rolüyle tanınan Subaşı, Kasaba Doktoru, Dilek Taşı gibi projelerde de yer aldı. Ünlü oyuncu, şu sıralar Sahipsizler dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 DUS ve STS Diş Hekimliği Soru ve Cevapları Erişime Açıldı

2024 DUS ve STS Diş Hekimliği Soru ve Cevapları Erişime Açıldı