Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Hazal Subaşı Kuzeni Atakan Başavcı ile Ayrıldığını Açıkladı

Hazal Subaşı Kuzeni Atakan Başavcı ile Ayrıldığını Açıkladı

Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başavcı ile ilişkisini iş stresi ve zamansızlık nedeniyle sonlandırdığını doğruladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hazal Subaşı Kuzeni Atakan Başavcı ile Ayrıldığını Açıkladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, bir yıldır birlikte olduğu Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başavcı ile ilişkisini sonlandırdığını doğruladı. Ayrılığın sebebine ilişkin açıklamalarda bulunan Subaşı, iş stresinin ve zamansızlığın ilişkilerinde etkili olduğunu belirtti.

Kıskançlık Krizi İddiaları

Hazal Subaşı ve Atakan Başavcı'nın ilişkileri hakkında, kıskançlık krizinin ayrılığa neden olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Ancak, Hazal Subaşı bu konuya dair herhangi bir yorumda bulunmadı.

"Konuşarak Ayrıldık"

Geçtiğimiz gün bir davette muhabirlerin ayrılıkla ilgili sorularını yanıtlayan Hazal Subaşı, "Konuşarak ayrıldık, arkadaşız. Genel şeyler, iş stresi, zamansızlık..." şeklinde açıklama yaptı. Subaşı, ilişkilerinde karşılaştıkları zorluklara ve ayrılığa neden olan faktörlere vurgu yaptı.

Geçmiş İlişkilerinden Şaşırtıcı Açıklamalar

Hazal Subaşı, daha önce katıldığı bir programda geçmiş ilişkileri hakkında ilginç bir açıklama yapmıştı. "Eğer ilişkimin uzun sürmesini istiyorsam, hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda ayrılıyordum. Benim yokluğumu anlasın diye. 'Bak gidersem, görürsün' taktiğiyle iki yıl süren ilişkim oldu" ifadeleriyle dikkat çekmişti.

Hazal Subaşı Kimdir ?

Hazal Subaşı (d. 2 Mayıs 1996, İzmir), Türk oyuncu ve manken. Hazal Subaşı, 2015 Miss Turkey yarışmasında üçüncü olmuştur.

Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1996 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim görmekte olan Hazal Subaşı, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler almıştır.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Meriç ile paylaştığı Adını Sen Koy dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, başrol oynamış ve ilk çıkışını burada yapmıştır. Ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Show Tv'de yayinlanan Çukur dizisinin kadrosuna katılmıştır.

İzmir doğumlu oyuncu Hazal Subaşı Boğa burcudur. Boyu 1,66 metre ve kilosu 52 kg'dır.

Hazal Subaşı ilk olarak 2016 yılında "Adını Sen Koy" dizisiyle ekranların karşısına çıktı. Sonrasında "Bir Umut Yeter" ve "Halka" dizilerinde rol almıştır. Son olarak "Çukur" dizisinde yardımcı oyuncu olarak rol alan Subaşı, 2015 yılında Miss Turkey 3. sü ve 2018 yılında Kıbrıs Havadis Medya Ödüllerİ'nde yılın en iyi kadın oyuncusu seçilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galler Prensesi Kate Kanser Tedavisinin Ardından Görevlerine Döndü

Galler Prensesi Kate Kanser Tedavisinin Ardından Görevlerine Döndü