Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin MasterChef All Star 22 Kasım Eleme Adayları ve Altın Kaşığın Sahibi Kimler?

MasterChef All Star 22 Kasım Eleme Adayları ve Altın Kaşığın Sahibi Kimler?

MasterChef All Star’da bu hafta eleme adayları Dilara, Barbaros, Hasan ve Alican olarak belirlendi. Mavi takımda bireyselliği Esra kazanırken, Mavi dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Esra eleme potasına Hasan’ı gönderdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef All Star 22 Kasım Eleme Adayları ve Altın Kaşığın Sahibi Kimler?
MUHABİR: Kamer Durdu

MasterChef All Star’da bu hafta eleme adayları Dilara, Barbaros, Hasan ve Alican olarak belirlendi. Mavi takımda bireyselliği Esra kazanırken, Mavi dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Esra eleme potasına Hasan’ı gönderdi. Günün sonunda sonrasında eleme oylaması gerçekleşti. Yapılan oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Alican olmuş oldu.

Dokunulmazlığı Kazanan Takım

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar düelloda mücadele etti. Üçerli gruva ayrılan yarışmacılar iki aşamada yarıştı. Yarışma sonunda şeflerin değerlendirmesi ile ana yemek, tatlı ve başlangıç menüsünü daha iyi yapan kırmızı takım dokunulmazlığı kazandı.

Altın Kaşığın Sahibi

Diğer yandan şefler değerlendirme yaptığı esnada bir yarışmacının tabağını çokça beğendi. Danilo şef “'Bu gece aranızda en başarılı yemek yapan, bu gece bu özel altın kaşığı kazanan, hatta bu sezonda üçüncü altın kaşık kazananı Dilara” diyerek altın kaşığı Dilara’ya verdi.

Bireyselliği Alan İsim

Bireysel dokunulmazlık oyununda ise en iyi tabağı yapan isimler, Hasan, Cemre, Esra ve Alican oldu. Bölüm sonunda ise bireyselliği alan isim Esra olmuş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bambaşka Biri dizisi gerçek hayat hikayesi mi? Uyarlama mı? Bambaşka Biri dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Bambaşka Biri dizisi gerçek hayat hikayesi mi? Uyarlama mı? Bambaşka Biri dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler?