Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Giray Altınok'un Yeni Dizisi "Karşılaşmalar"ın İlk Fragmanı Yayınlandı

Giray Altınok'un Yeni Dizisi "Karşılaşmalar"ın İlk Fragmanı Yayınlandı

Başarılı oyuncu Giray Altınok'un yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği "Karşılaşmalar" dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizi, Exxen'de izleyicilerle buluşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Başarılı oyuncu Giray Altınok'un yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği "Karşılaşmalar" dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizi, Exxen'de izleyicilerle buluşacak.

Fragman Yayınlandı: "Karşılaşmalar" İlk Bakış

Giray Altınok'un "Karşılaşmalar" adlı yeni dizisinden merakla beklenen ilk fragman yayınlandı. Cem Gelinoğlu, Sinem Kobal, Şükrü Özyıldız ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerinde yer aldığı dizi, dijital platform Exxen'de yayınlanacak. Giray Altınok'un senaryosunu Muammer Tali ile birlikte kaleme aldığı dizinin fragmanı, izleyicilerde büyük bir heyecan yarattı.

Dizinin Konsepti ve Kadrosu

"Karşılaşmalar," her bölümde farklı oyuncular ve konularla günlük yaşamda karşılaşılabilecek sıra dışı olayları ve insanların hayatlarını anlatan bir yapım olarak tanıtılıyor. Yapımcılığını MGX Film'in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda da Giray Altınok oturuyor.

Dizinin yıldızlarla dolu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Begüm Öner, Bora Akkaş, Canberk Gültekin, Cansu Diktaş Altınok, Cem Gelinoğlu, Deniz Hamzaoğlu, Erdem Yener, Giray Altınok, Kerem Özdoğan, Mahir İpek, Melis Babadağ, Muammer Tali, Muttalip Müjdeci, Sarp Apak, Sinem Kobal, Şükrü Özyıldız, Uraz Kaygılaroğlu ve Zerrin Sümer.

Dizinin Teması

"Karşılaşmalar," günlük hayatın içinde "bu kadar da olmaz" dedirtecek karşılaşmaları, karşımıza çıkan insanlarla hayatın bir anda değişebileceğini eğlenceli bir dille anlatıyor. Her bölüm, izleyicilere farklı hikayeler ve karakterlerle keyifli bir seyir deneyimi sunmayı vaat ediyor.

Ne Zaman Yayınlanacak?

"Karşılaşmalar" dizisinin yayın tarihi ve diğer detayları hakkında bilgi almak için Exxen'i takip etmeye devam edin. İlk fragmanın ardından dizinin nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş Frankfurt Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş Frankfurt Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?