Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Acun Ilıcalı kaç tane aracı ve motosikleti olduğunu açıkladı

Acun Ilıcalı kaç tane aracı ve motosikleti olduğunu açıkladı

Son dönemde yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, özel hayatında sürat tutkusuyla bilinir. Yakın zamanda katıldığı bir YouTube programında, kaç tane aracı ve motosikleti olduğunu açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Acun Ilıcalı kaç tane aracı ve motosikleti olduğunu açıkladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Acun Ilıcalı, İngiliz kulübü Hull City ve İrlanda ekibi Shelbourne takımlarını satın aldı. Ayrıca vakit bulduğu her an, arkadaşlarıyla futbol ve ayak tenisi oynamayı tercih eder. Ilıcalı'nın spor tutkusu, hayatının önemli bir parçasıdır.

acun ılıcalı

Ayrıca sahibi olduğu kanal binasının arka tarafına halı saha yaptırdığını belirtti. Sporun hayatındaki yerini önemser ve bu yatırımı şov amaçlı değil, yaşam kalitesini artırmak için yaptığını vurguladı. 'Saat süresinden daralmayalım diye halı saha yaptırdın mı?' diyorsan, o doğru. 'Biz oynayacağız kardeşim sahadan çıkın' denmesin diye halı sahamız var.

acun ılıcalı 3

Araç ve Motosiklet Tutkusu

Bu sözler sonrası ünlü televizyoncu ile programın sunucusu Nur Tuğna Namlı arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

acun ılıcalı 4

Ilıcalı, "Ben bir araba alayım da poz vereyim derdinde değilim. Araba alıyorsam bir sebepten alıyorumdur. Benim çok arabam yok, 3-4 tane var.

acun ılıcalı 2

Motosikletim ise 12-13 tane. Taşıyamadığım için dünyanın çeşitli yerlerinde motosikletlerim var. Ne yapayım motorla mı gideyim yani? Dominik'te 4, Miami'de 2, Çeşme'de 3, İstanbul'da 4 tane var" şeklinde konuştu.

acun ılıcalı 5

Mutluluk ve Zenginlik Anlayışı

Programda, Acun Ilıcalı mutluluğu zenginlikte aramanın yanlış bir yaklaşım olduğunu belirtti. "Mutluluğu zengin olmakta aramayın. İnşallah herkes daha iyi standartlarda yaşar. Ben bu işin dibini de zirvesini de gördüm. Hiç param yokken yine mutluydum. Arkadaşlarımın bana davranış şekliyle güzel bir hayat yaşadım. Ekonomik olarak belli bir standarda ulaştığınız zaman daha mutlu olabiliyorsunuz. Ancak 'zengin olayım mutlu olayım' amacı çok yanlış. Ev senin olunca illa mutlu olmayacaksın, kirada da mutlu olabilirsin. Para mutluluk getirmez ama az para mutluluk getirir. Kendi mutluluğunu kendi dünyanda kur, tavsiyem bu" şeklinde düşüncelerini paylaştı.

acun ılıcalı 6

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selçuk Geçer'den altın fiyatları için kesin tahmin! Tepetaklak edici gelişme

Selçuk Geçer'den altın fiyatları için kesin tahmin! Tepetaklak edici gelişme