Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Dilan Polat'tan Yeni Şarkı Sürprizi! Enercisi Bitmedi!

Dilan Polat'tan Yeni Şarkı Sürprizi! Enercisi Bitmedi!

Dilan Polat, kara para aklama suçundan 10 ay hapis yattıktan sonra yeni şarkısıyla geri döndü. Engin Polat'la seslendirdiği şarkı, sosyal medyada ilgi gördü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat'tan Yeni Şarkı Sürprizi! Enercisi Bitmedi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla 10 ay tutuklu kalan Dilan Polat, tahliye sonrası yeni şarkısıyla geri döndü. Polat, sosyal medyada paylaştığı şarkısıyla dikkat çekti.

Dilan Polat'tan Yeni Şarkı Sürprizi

Geçtiğimiz yıl kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklanan ve 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Dilan Polat, sosyal medya üzerinden yeni şarkısının bir kısmını paylaştı. Polat’ın eşi Engin Polat ile birlikte söyledikleri şarkıda, "Biz yeni gelmedik, geri geldik" sözleri öne çıktı.

Cezaevi Süreci ve Tahliye

Dilan Polat, 1 Kasım 2023 tarihinde İstanbul merkezli bir operasyonda gözaltına alınmış, kara para aklama ve suç örgütü kurma suçlamasıyla tutuklanmıştı. Yaklaşık 10 ay cezaevinde kalan Polat, Ağustos 2024'te tahliye oldu. Eşi Engin Polat ise Dilan Polat’tan kısa süre sonra, 19 Ağustos’ta tahliye edilmişti. Çiftin cezaevinden çıktıktan sonraki sosyal medya paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor.

Davalar Devam Ediyor

Polat çiftinin "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "bahis kanununa muhalefet" suçlamalarıyla yargılanmalarına devam ediliyor. Dilan ve Engin Polat’ın 20 ila 40 yıl arasında hapis cezası alabilecekleri bu dava, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesinde görülüyor. Ayrıca çift hakkında vergi kanununa muhalefet suçlamasıyla da ayrı bir soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Van’da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş 6 Gündür Aranıyor

Van’da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş 6 Gündür Aranıyor