Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Şeyma Subaşı Yeni Aşkı Hayran Bıraktı! Yok Böyle Bir Adam!

Şeyma Subaşı Yeni Aşkı Hayran Bıraktı! Yok Böyle Bir Adam!

Şeyma Subaşı, Brezilyalı model Marlon Teixeira ile aşk yaşarken eski eşi Acun Ilıcalı'ya gönderme mi yaptı? Teixeira'nın namaz paylaşımı da dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şeyma Subaşı Yeni Aşkı Hayran Bıraktı! Yok Böyle Bir Adam!
KAYNAK: Haber Merkezi

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından Brezilyalı model Marlon Teixeira ile olan ilişkisini paylaştı. Subaşı'nın bu yeni aşkı, magazin gündeminde geniş yankı uyandırdı.

Şeyma Subaşı'nın Yeni Aşkı Marlon Teixeira

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra aşk hayatı ile sıkça gündeme gelen Şeyma Subaşı, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Subaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hikayesinde kaslı bir erkeğin fotoğrafını paylaşmıştı. Paylaşılan kişinin, dünyaca ünlü Brezilyalı model Marlon Teixeira olduğu ortaya çıktı. Subaşı’nın bu paylaşımı, takipçileri arasında büyük merak uyandırdı.

Eski Eşine Gönderme mi?

Subaşı'nın, eski eşi Acun Ilıcalı'nın Ayça Çağla Altunkaya ile düğün karelerini önce beğenip sonra beğenisini geri çekmesi, dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada bu hareketin bir gönderme olduğu konuşulurken, Subaşı’nın yeni aşkını açıklaması gündeme damga vurdu.

Teixeira'nın Namaz Paylaşımı Dikkat Çekti

Brezilyalı model Marlon Teixeira’nın sosyal medya hesabından namaz kıldığı bir fotoğrafı paylaşması da dikkat çekti. Şeyma Subaşı, daha önce yaptığı bir açıklamada, hamile olduğu dönemlerde bile namazlarını aksatmadığını dile getirmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müşteriler şokta: Mobil bankacılık çöktü: Hesaplar boş gözüktü

Müşteriler şokta: Mobil bankacılık çöktü: Hesaplar boş gözüktü