Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin RTÜK’ten Dizilere Uyarı: 'Gerekli Müeyyideler Uygulanacak'

RTÜK’ten Dizilere Uyarı: 'Gerekli Müeyyideler Uygulanacak'

RTÜK Başkanı Şahin, dizilerin denetim sürecinin devam ettiğini vurgulayarak, ihlal tespit edilen yapımlar için yaptırımların uygulanacağını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
RTÜK’ten Dizilere Uyarı: 'Gerekli Müeyyideler Uygulanacak'
KAYNAK: Haber Merkezi

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, dizilerle ilgili denetim sürecinin devam ettiğini belirterek, ihlal tespit edilen yapımlar için gerekli yaptırımların uygulanacağını açıkladı.

RTÜK’ten Dizi Denetimi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden dizilerle ilgili denetimlerin titizlikle sürdüğünü açıkladı. Şahin, özellikle toplumdan yoğun şikâyet alan ve yayıncılık ilkelerini ihlal eden dizilerin toplumsal tepkilere neden olduğunu belirtti.

"Vatandaşlarımızın İçi Rahat Olsun"

Şahin, yeni yayın döneminde vatandaşların rahatsızlık duyduğu yapımlarla ilgili izleme uzmanlarının teyakkuzda olduğunu vurguladı. Millî güvenliği ihlal ettiği iddia edilen dizilerin takip edildiğini belirten Şahin, yasa ihlali yapan yapımlara karşı gerekli müeyyidelerin uygulanacağını ifade etti.

İncelemeler Devam Ediyor

RTÜK'ün denetimine konu olan diziler arasında daha önce durdurma kararı verilen Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti dizilerine de inceleme başlatıldığı iddiaları gündemde. Şahin, vatandaşların bu konudaki endişelerine cevap vererek, yasal çerçevede gerekli işlemlerin yapılacağını duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Bandrolsüz Sigara ve Kaçak Eşya Operasyonu

Manavgat'ta Bandrolsüz Sigara ve Kaçak Eşya Operasyonu