Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kültür Sanat Eyüpsultan Belediyesi 3. Uluslararası İstanbul Dans ve Müzik Festivaline Ev Sahipliği Yaptı

Eyüpsultan Belediyesi 3. Uluslararası İstanbul Dans ve Müzik Festivaline Ev Sahipliği Yaptı

Eyüpsultan Belediyesi, Dünya Müzik Günü’nde 3. Uluslararası İstanbul Dans ve Müzik Festivaline ev sahipliği yaptı. Festival, farklı kültürlerin bir araya gelerek dans ve müzik aracılığıyla dostluklar kurduğu renkli bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eyüpsultan Belediyesi 3. Uluslararası İstanbul Dans ve Müzik Festivaline Ev Sahipliği Yaptı
KAYNAK: İHA

Eyüpsultan Belediyesi, Dünya Müzik Günü’nde renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 3. Uluslararası İstanbul Dans ve Müzik Festivali, farklı kültürlerin bir araya geldiği coşkulu bir gece ile kutlandı.

A W232415 02

Festivalin Başlangıcı: Renkli Yürüyüş

Festival, Otantik Çarşı’dan başlayıp Eyüpsultan Meydanı ve Oyuncakçılar Çarşısı’ndan geçerek teleferikte son bulan renkli bir yürüyüşle başladı. Farklı ülkelerden gelen dans toplulukları, yerel kostümleriyle izleyenlere görsel bir şölen sundu.

A W232415 03

Ankara Sanat Kulübü Damgası

Türkiye’den Ankara Sanat Kulübü dans toplulukları, festivalin en dikkat çeken gruplarından biri oldu. Türkiye'nin zengin halk danslarını sergileyen grup, izleyicilerden büyük alkış aldı.

A W232415 04

Kültürlerarası İletişim ve Dostluk

Festivalin amacı, dünyadaki tüm kültürlerin insanlığın ortak malı olduğu düşüncesiyle, dans ve müziğin evrensel dili aracılığıyla toplumları birbirine yakınlaştırmaktı. Festival, yeni dostluklar kurulmasını ve kültürlerarası iletişimin güçlenmesini hedefledi.

A W232415 05

Başkan Mithat Bülent Özmen’e Teşekkür

Festivalin sonunda International YESAK Festival Koordinatörü Zeynep Akça, desteklerinden dolayı Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’e teşekkür etti. Akça, dans topluluklarına katılımlarından dolayı çiçek ve plaket takdim etti.

A W232415 06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Topuk Yaylası'nda taraftarlarla buluşuyor

Fenerbahçe Topuk Yaylası'nda taraftarlarla buluşuyor