Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kültür Sanat Adanalı Muhtar Vaadini Gerçekleştirdi! İşte Aşıklar Şöleni

Adanalı Muhtar Vaadini Gerçekleştirdi! İşte Aşıklar Şöleni

Adana'nın İmamoğlu İlçesi Üçtepe Mahallesi'nde Muhtar Ali Şahin, kaynaşma için Aşıklar Şöleni düzenledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adanalı Muhtar Vaadini Gerçekleştirdi! İşte Aşıklar Şöleni
KAYNAK: İHA

İmamoğlu ilçesine bağlı Üçtepe Mahallesi'nde muhtar seçilen Ali Şahin, köy halkının kaynaşması için renkli bir etkinlik düzenledi. 612 seçmenin yaşadığı ve 7 köyün bir araya geldiği Üçtepe Mahallesi'nde, muhtar seçildikten sonra verdiği sözü yerine getiren Ali Şahin, Aşıklar Şöleni organize etti.

A W208212 05

Muhtarın daveti üzerine mahalleye gelen aşıklar, sazları ve sözleriyle ilçenin güzelliklerini mahalle sakinlerine ve ziyaretçilere aktardı, renkli bir atmosfer oluşturdu. Aşık Feymani, Himmet Taşdemir, Aşık Süphandereli, Turgut Yörükoğlu ve Halil Daylak gibi ünlü aşıklar, mahalleyi sazlarıyla coştururken, mahalle kadınları da sıkma, gözleme ve bazlama gibi yöresel lezzetler ikram etti.

A W208212 06

Mahalle sakinlerinden Sultan Şahin, "Köyümüz adına güzel oldu" şeklinde memnuniyetini dile getirirken, Türkan Delen ise şölenin köy halkını bir araya getirdiğini ve köyün güzelliklerinin tanıtılması gerektiğini vurguladı.

A W208212 07

Üçtepe Mahallesi Muhtarı Ali Şahin, "Köyümüzde ilk kez düzenlediğimiz bahar şenliği, seçim vaadimizdi. Halkımızın kaynaşması için böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Gittikçe uzaklaşan insanları bir araya getirmek için bu şenliği tertip ettik. Mahallemiz, su kaynakları ve doğasıyla güzel bir bölge. Ben de ilk vaadimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum" şeklinde konuştu.


                                  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya’da Genel Asayiş Uygulaması Devam Ediyor

Alanya’da Genel Asayiş Uygulaması Devam Ediyor