Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kültür Sanat Adana'da Çukurova Öykü Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Adana'da Çukurova Öykü Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Adana'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çukurova Öykü Yarışması'nda dereceye giren yazarlara ödülleri verildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Çukurova Öykü Yarışması ödülleri sahiplerini buldu
KAYNAK: İHA

Adana'da Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen Çukurova Öykü Yarışması'nın üçüncüsü, TÜYAP Fuar Merkezi Akdeniz Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi. Çukurova Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende, yarışmada dereceye giren yazarlara ödülleri verildi.

Çukurova Öykü Yarışması Koordinatörü Süreyya Köle, yarışmanın geçmişi ve bu yılki konsepti hakkında şunları söyledi: 'Bundan üç yıl önce Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e böyle bir yarışma düzenleme fikrim olduğunu anlattığımda çok ilgilendi ve hemen hazırlıklara başladık. İlk yıl 'Emek' ödülleri verildi. İkinci yıl 'Göç ve Göçmenlik' konusu işlendi. Bu yıl ise 'Umut' öyküleri istedik. Umut konusu Hatay’dan çıktı.'

Adana'da Çukurova Öykü Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve diğer emeği geçenleri kutlayan Süreyya Köle, daha sonra dereceye giren yazarlara ödüllerini takdim etti. Umut konulu 3. Çukurova Öykü Yarışması'nda Seher Tanıdık 'Çürük Yumurta', Hakan Yaşar 'Kuş Tamircisi' ve Tijen Ergönen 'Kırmızı Şemsiye' adlı öyküleriyle ödüle layık görüldü. Yarışmanın ön seçici kurulunda İlay Bilgili ve Özgür Çırak, üst seçici kurulunda ise Mustafa Balel, Nihat Ziyalan, Feryal Tilmaç, Mehmet Erte ve Süreyya Köle bulunuyordu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum Yalıkavak'a 4'üncü halk plajı geliyor

Bodrum Yalıkavak'a 4'üncü halk plajı geliyor