Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kulis Sürgün mağdurlarına çay soruşturması

Sürgün mağdurlarına çay soruşturması

Tüm-Bel-Sen Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'in görevlendirdiği bir müfettişin, 14 ilçeye sürgüne gönderilen memur ve işçilerin günde ne kadar çay içtiğini tespit için soruşturma başlattığını öne sürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sürgün mağdurlarına çay soruşturması

Tüm-Bel-Sen Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'in görevlendirdiği bir müfettişin, 14 ilçeye sürgüne gönderilen memur ve işçilerin günde ne kadar çay içtiğini tespit için soruşturma başlattığını öne sürdü. Karakurt, düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan memur ve işçilerin 'sürgün yeri' olarak ifade ettiği ilçe hizmet birimlerini ziyaret ettiklerini, Gündoğmuş ve Akseki’de ilçelerinde karşılaştıkları manzaranın içler acısı olduğunu söyledi. Karakurt,

“'Sürgün yerlerinde akşama kadar çay içiyorlar' açıklamasını ihbar kabul eden Başkan Türel’in bir kadın müfettişi görevlendirerek sürgün yeri 14 ilçede memur ve işçilerin günde ne kadar çay içtiklerini tespit etmek için soruşturma başlattığına tanık olduk. Gündoğmuş hizmet biriminde biz de topluca çay içme eylemi yaptık. Yani soruşturmaya konu olan çay içme suçunu bizzat yerinde hayata geçirdik” diye konuştu.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Açma-kapama ücretine son !

Açma-kapama ücretine son !