Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kulis Özgür Özel'in fıkra gibi Fenerbahçe anısı

Özgür Özel'in fıkra gibi Fenerbahçe anısı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, futbol üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel'in fıkra gibi Fenerbahçe anısı
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah yazarı Yavuz Donat'la söyleşisinde futbol üzerine açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel Hangi Takımı Tutuyor?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fenerbahçeli olduğunu açıkladı. Özel, Fenerbahçeli olma hikayesini ve kulübe olan bağlılığını Donat'a anlattı.

Özgür Özel Nasıl Fenerbahçeli Oldu?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6-7 yaşlarında katıldığı bir maçtan sonra Fenerbahçeli olduğunu söyledi. Özel, 'İzmir'de, Donanma Kupası maçı oynanıyordu. Dayım, beni ve kardeşim Barış'ı da götürdü. İzmirspor-Fenerbahçe maçını izledik ve Fenerbahçe muhteşemdi. O günden beri Fenerbahçeliyim' dedi.

Sigarayı Bırakma Kararı ve Fenerbahçe Anısı

Özel, 10 yıl önce sigarayı bıraktığını belirterek, 'Kendi kendime dedim ki, 'Özgür, bırak şu sigarayı. Çok özlersen, Fenerbahçe şampiyonluk turu atarken bir sigara yakarsın.' Ama 10 yıldır şampiyonluk da nasip olmadı, tek bir sigara da' ifadelerini kullandı. Özel, bu sezon Fenerbahçe'nin başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

Ali Koç ve Fenerbahçe'nin Geleceği

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, zorlu süreçleri geride bıraktığını vurgulayan Özel, 'Ali Bey ve Fenerbahçe, bence çok iyi bir sezon geçirecek. Jose Mourinho başarılı bir teknik direktör ve doğru tercih. Koç ailesi, işleri başarmadan bırakmaz. Fenerbahçe bu sezon altın çağını yaşayabilir. Bu sezon çok iyi olacak, inanıyorum' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayserispor Göztepe ile İzmir'de Karşılaşacak

Kayserispor Göztepe ile İzmir'de Karşılaşacak