Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kulis Ümit Uysal’dan CHP’ye Ölü Benzetmesi

Ümit Uysal’dan CHP’ye Ölü Benzetmesi

Bugün gerçekleşen Demokrat Parti (DP) 15. Olağan Antalya Kongresi'nde, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ümit Uysal’dan CHP’ye Ölü Benzetmesi
KAYNAK: Haber Merkezi

Bugün gerçekleşen Demokrat Parti (DP) 15. Olağan Antalya Kongresi'nde, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Geçtiğimiz günlerde CHP'nin Tüzük Kurultayı'nda demokratik bir tüzük çağrısında bulunan Uysal, 26 Eylül 2024’te yayımladığı manifestoyla genel başkan adaylığı sinyali vermişti. Manifestosunun ardından, kulislerde kendisini destekleyenlerin arttığı konuşulurken, Uysal gaf yaptı.

Uysal’dan Ölü Tabiri

Uysal, 26 Eylül’de yayımladığı manifesto ile parti yönetimine de dikkat çeken eleştirilerde bulunmuştu. Bugün katıldığı kongrede Demokrat Partililer ile birlikte diyalog kuran Uysal, artık birinin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti ve iddiaya göre CHP Genel Merkezi için “Bu ölüyü beraber kaldıracağız” dedi. 
Bakalım bu sözler nasıl yankı bulacak?

Belediyeden açıklama: Kasıt CHP değildir

Muratpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada Başkan’ın sözlerinin CHP’ye dönük değil, Türkiye için kullanıldığı ifade edildi.

“Bugün gerçekleşen Demokrat Parti (DP) 15. Olağan Antalya Kongresi'nde, Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal’a atfen yapılan açıklamada kasıt CHP değildir. 
Söz konusu benzetme Türkiye’nin siyasal sistemi ve ülkemizin içinde bulunduğu sorunlarına yöneliktir. 
‘Birlikte kaldıralım’ bir çağrıdır. ‘Birlik olalım. Türkiye’nin sorunlarını çözelim. Önümüzdeki acil işi birlikte yapalım Türkiye’nin acil sorunlarını çözelim’ şeklinde DP’ye yönelik bir çağrıdır. 
Kuliste yapılmış bir konuşmanın bağlamı bundan ibarettir.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez'de Ev Arkadaşını Bıçaklayan Genç Tutuklandı!

Kepez'de Ev Arkadaşını Bıçaklayan Genç Tutuklandı!