Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kadın Konyaaltı Kadın Oyunları Festivali Başlıyor

Konyaaltı Kadın Oyunları Festivali Başlıyor

Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin ve Avrupa’nın kadın temalı tek tiyatro festivali “4. Kadın Oyunları Festivali”, yarın başlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Kadın Oyunları Festivali Başlıyor
KAYNAK: Konyaaltı Belediyesi/Bülten

Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin ve Avrupa’nın kadın temalı tek tiyatro festivali “4. Kadın Oyunları Festivali”, yarın başlıyor. Festival, “Mutlu Bir Romanın Aşk Hikâyesi” adlı tiyatro oyunu ile seyircisiyle buluşacak.

Festival Programı

Festival, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve saat 20.00’de başlayacak olan “Mutlu Bir Romanın Aşk Hikâyesi” adlı oyunla başlayacak. Festival kapsamında ayrıca;

  • 7 Mart Perşembe günü ‘Bir Tatlı Kaşığı Çamur’,
  • 8 Mart Cuma günü ‘Mavi Müzikhol’,
  • 9 Mart Cumartesi günü ‘Disko Topu’,
  • 10 Mart Pazar günü ise ‘Yan Rol’ adlı oyunlar saat 20.00’de ücretsiz olarak sahnelenecek.

Festivalin Amacı

Festival direktörü Hasan Aldemir, festivalin amacının, kadın konusunu nitelikli bir şekilde ele alan tiyatro oyunlarını her türlü popüleriteden uzak olarak seçmek olduğunu belirtti. Aldemir, festivalin artık kendi izleyicisini oluşturduğunu ve nitelikli bir tiyatro izleyicisine ulaştığını ifade etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en önemli festivallerinden birine ev sahipliği yapacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti ve tüm vatandaşları, ücretsiz sahnelecek olan oyunları izlemeye davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Jeff Bezos Elon Musk'ı geride bıraktı

Jeff Bezos Elon Musk'ı geride bıraktı