Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kadın Van Gölü'nde Kaybolan Rojin Kabaiş İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Van Gölü'nde Kaybolan Rojin Kabaiş İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Van YYÜ öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, Van Gölü sahilinde kayboldu. Eşyalarının bulunduğu bölgede arama çalışmaları üçüncü gününde devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van
Haberleri
Van Gölü'nde Kaybolan Rojin Kabaiş İçin Arama Çalışmaları Sürüyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi  (YYÜ) öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, Van Gölü sahilinde kayboldu.

Eşyalarının bulunduğu bölgede arama çalışmaları üçüncü gününde devam ediyor.

Rojin Kabaiş Van Gölü'nde kayboldu

Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş'in kaybolması, ailesi ve çevresinde büyük endişeye neden oldu. 21 yaşındaki Kabaiş, 27 Eylül'de kaldığı yurttan Van Gölü sahiline gitmek üzere ayrıldı. Sahilde bir süre oturan ve gölü izleyen Kabaiş, daha sonra kayıplara karıştı. Olayın ardından 28 Eylül'de sahilde Kabaiş'in cep telefonu, su şişesi ve kek bulundu. Bu eşyalar üzerine polis ve sahil güvenlik ekipleri, Van Gölü'nde arama çalışmalarına başladı.

Ailesi Van'a geldi

Kaybolan genç kızın ailesi Diyarbakır'dan Van'a gelerek, arama çalışmalarını yakından takip ediyor. Baba Nizamettin ve anne Aygül Kabaiş, kızlarından gelecek bir haber beklerken, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli de arama bölgesini ziyaret etti ve ekiplerden bilgi aldı. Çalışmalara sahil güvenlik, emniyet ekipleri, atlı polisler ve itfaiye ekipleri katılıyor.

Rojin Kabaiş kimdir?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Çocuk Gelişimi Bölümü birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş, 21 yaşında ve Diyarbakır'dan Van'a yeni gelmiş bir üniversite öğrencisidir. 27 Eylül akşamı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıkan Kabaiş, geri dönmeyince arkadaşları kaybolduğunu fark etti ve durumu polise bildirdi.

Kaybolma olayı nasıl gerçekleşti?

Rojin Kabaiş, son olarak Van Gölü sahiline çakıl taşı toplamaya gideceğini arkadaşına söylemiş ve arkadaşı bu teklifi kabul etmemiştir. Kabaiş, saat 18.30'da sahile doğru yola çıktı. Daha sonra arkadaşları, sahilde Kabaiş'e ait cep telefonu ve kulaklık buldu. Bunun üzerine polis, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri gölde arama çalışmalarına başladı. Kabaiş'in ailesi de Diyarbakır'dan gelerek çalışmalara katıldı.

En son annesiyle konuşmuş

Rojin, yurttan ayrıldığı sırada annesiyle görüntülü konuşmuş ve markete gidip hazır kahve alacağını söylemiştir. Annesi, kızından geç kalmamasını istemiştir. Ancak Rojin, sahilden sonra kameranın görüş alanından çıkarak kayıplara karışmıştır. Eşyaları, sahil kenarında bulunmuştur.

Ailesinin tepkisi

Babası Nizamettin Kabaiş, kızının kaybolduğu haberinin kendilerine geç verildiğini belirterek, yurt yetkililerine tepkisini dile getirmiştir. "18 saat sonra bizi aradılar. Kızımızın kaybolduğunu geç bildirdiler, bu süreçte bir şeyler yapılabilirdi" şeklinde konuşmuştur. Aile, kızlarından gelecek bir haber beklemektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kalıcı makyaj uygulamaları kör etmesin! Kalıcı makyaj riskleri neler?

Kalıcı makyaj uygulamaları kör etmesin! Kalıcı makyaj riskleri neler?