Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kadın Bakan Mahinur Özdemir Göktaş Kutan'ı unutmadı Sıla'yı anmadı

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş Kutan'ı unutmadı Sıla'yı anmadı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün vefat eden 94 yaşındaki Saadet Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan'a başsağlığı dilerken, tecav*z sonucu yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken vefat eden Sıla Bebek için bir paylaşım yapmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Mahinur Özdemir Göktaş Kutan'ı unutmadı Sıla'yı anmadı
MUHABİR: Kamer Durdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün vefat eden 94 yaşındaki Saadet Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan'a başsağlığı dilerken, Tekirdağ'da tecav*z sonucu yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken vefat eden Sıla Bebek için bir paylaşım yapmadı. 

KUTAN İÇİN BAKAN'DAN BAŞSAĞLIĞI 

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Recai Kutan için X hesabından şu paylaşımı yaptı: “Milli Görüş hareketinin öncülerinden kıymetli devlet adamı Recai Kutan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemize ve milletimize uzun yıllar boyu ettiği hizmetlerle hafızalarda yer eden değerli büyüğümüzün ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Mekânı cennet, makamı âli olsun.”

C*nsel *st*smar ve şiddete uğradığı belirtilen 2 yaşındaki Sıla Y., 1 aydır tedavi gördüğü Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde bugün hayatını kaybetti. Ancak Sıla Bebek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bir mesaj paylaşmadı. Bakan, 8 yaşında Diyarbakır'da katled*len 8 yaşındaki Narin Güran'ın da cenazesine katılmamıştı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Kritik Uyarı! Her bir dakikanın çok önemi var

Antalya'da Kritik Uyarı! Her bir dakikanın çok önemi var