Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Cins*l İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebek Yaşam Savaşını Kaybetti

Cins*l İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebek Yaşam Savaşını Kaybetti

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cins*l istismar ve şiddete maruz kaldığı belirtilen 2 yaşındaki Sıla Y., tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cins*l İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebek Yaşam Savaşını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cins*l istismar ve şiddete maruz kaldığı belirtilen 2 yaşındaki Sıla Y., tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 1 aydır Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda entübe olarak tedavi gören minik Sıla, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Minik Sıla yaşam mücadelesini kaybetti

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cins*l istismar ve şiddete maruz kalan 2 yaşındaki Sıla Y., yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olay, Türkiye'yi derinden sarstı. Komşularının çocukları tarafından istismara uğradığı belirtilen minik Sıla, hastanede yoğun bakımda entübe edilmiş ve durumunun kritik olduğu belirtilmişti. İlaçlara yanıt vermeyen Sıla'nın durumu giderek kötüleşmiş, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamamıştı.

Aile umutla beklerken acı haber geldi

Minik Sıla'nın ailesi, hastane önünde umutla bekleyişini sürdürürken, acı haberin ulaşmasıyla büyük bir üzüntü yaşandı. 1 aydır yaşam mücadelesi veren bebek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastane kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Sıla Y.'nin durumu giderek kötüleşmiş ve son günlerde ilaçlara tepki vermemişti.

Soruşturma sürüyor

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, anne Bakiye Y. ve komşu çocukları dahil olmak üzere toplam 5 kişi tutuklandı. Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma titizlikle devam ederken, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalar sürdürülüyor. Adaletin sağlanması adına yetkililer soruşturmayı derinleştiriyor.

Mansur Yavaş’tan Sıla bebek paylaşımı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tekirdağ’da 2 yaşındaki Sıla bebek’e yapılan v*hşetin ardından, sosyal medya hesabından derin üzüntüsünü dile getirdi. Yavaş, Sıla bebeğin yaşadığı insanlık dışı şiddetin ne vicdanın ne de hukukun kabul edebileceğini vurguladı. Yavaş, paylaşımında şunları söyledi:

"2 yaşındaki Sıla bebeğe yapılan bu insanlık dışı v*hşeti ne vicdan ne de hukuk kabul edebilir. Bu ülkenin çocuklarını koruyamazsak neyi koruyabiliriz, neyi başarabiliriz? Gelecek nesillerimiz için son nefesimize kadar bu insanlık dışı canilerle, vicdansızlarla mücadele edeceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bankaların emekli promosyonları güncellendi: İşte yeni tutarlar

Bankaların emekli promosyonları güncellendi: İşte yeni tutarlar