Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Uzman Çavuşlar Günü ne zaman? Uzman Çavuşlar Günü mesajları

Uzman Çavuşlar Günü ne zaman? Uzman Çavuşlar Günü mesajları

12 Kasım, asayişi sağlamak için görev yapan uzman çavuşlarımızın özverisiyle aydınlanan özel bir gün! İşte, 12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü mesajları...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uzman Çavuşlar Günü ne zaman? Uzman Çavuşlar Günü mesajları

12 Kasım, yurt içi ve yurt dışında vatanın bölünmez bütünlüğü için canla başla, mücadele eden uzman çavuşlarımızın günüdür.

Uzman Çavuşlar Günü, yurtiçi ve yurtdışı görevinde bozulan asayişi tekrar sağlamak için canla başla, sarsılmaz azim ve kararlılıkla hizmet eden askeri personellerimiz için her yıl 12 Kasım tarihinde kutlanmaktadır. Aşağıda, Uzman Çavuşlar Günü için en güzel mesajlarından bazıları yer almaktadır:

  • “Vatan ve millet uğruna yurt içinde ve dışında kahramanca ve fedakarca görev yapan uzman erbaşlarımızın bu özel gününü kutluyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyoruz.”
  • “Yurt içi ve yurt dışında vatanın bölünmez bütünlüğü için canla başla, mücadele eden uzman çavuşlarımızın ‘12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü’ kutlu olsun.”
  • “Uzman Çavuşlar Gününüz kutlu olsun. Allah ayağınıza taş dokundurmasın.”
  • “Ülkemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden, fedakarca görev yapan kahraman uzman çavuşlarımızın 12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü kutlu olsun.”
  • “Başta Şehit ve Gazi Uzman Çavuşlarımız olmak üzere tüm Uzman Çavuşlarımızın 12 Kasım Uzman Çavuşlar günü kutlu olsun.”
  • “Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için… ‘12 Kasım Uzman Çavuşlar günü kutlu olsun’”
  • “Vatan için ölmekse kaderim; böyle kaderin ellerinden öperim Diyen YİĞİTLERDİR. 12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü Kutlu olsun."
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Feci Kaza: İki Gençin Acı Sonu!

Antalya’da Feci Kaza: İki Gençin Acı Sonu!