Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişme: Davalar Birleştirildi

Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişme: Davalar Birleştirildi

Yüksek karlı özel fon vaadiyle birçok ünlü ismi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan hakkında açılan dört yeni dava, ana dava dosyasıyla birleştirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişme: Davalar Birleştirildi
KAYNAK: İHA

Yüksek karlı özel fon vaadiyle birçok ünlü ismi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan hakkında açılan dört yeni dava, ana dava dosyasıyla birleştirildi. Ünlü futbolcular Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu'nun da aralarında bulunduğu kişiler, toplamda 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırıldıklarını iddia ediyor.

Yeni Davalarla Birleşen Dolandırıcılık İddiaları

Bankacı Seçil Erzan, birçok ünlü ismin de dahil olduğu özel bir fon aracılığıyla yüksek kâr vaadiyle dolandırıcılık yapmakla suçlanıyor. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davalarda Erzan, müştekiler Atilla Baltaş, Tanın Yılmaz ve Merve Yılmaz'ın yanı sıra diğer mağdurların ifadelerine karşı savunmalarını sundu. Erzan, Baltaş'ın kendisinden toplamda 635 bin dolar faiz aldığını ve dolandırıcılık suçlamalarını reddetti.

Müştekilerden Sert İddialar

Müşteki Atilla Baltaş, hayatı boyunca faize para yatırmadığını belirterek, "Fatih Terim’in fondan para çektiğini ve bu nedenle zor durumda olduğunu söyleyerek benden para istedi" dedi. Toplamda 5 milyon 420 bin dolar zarar ettiğini belirten Baltaş, Seçil Erzan'ın kendisini borçlandırdığını ve kandırdığını ifade etti.

Erzan'dan Savunma: 'Fatih Terim Beni Arayarak Yardım İstedi'

Savunmalarında, ünlü futbolcu ve teknik direktör Fatih Terim'in kendisini arayarak yardıma ihtiyaç duyduğunu belirttiğini söyleyen Erzan, "Fatih hoca, Nur Erkasap'ın da aynı şekilde kazanç sağlaması için bana yönlendirme yaptı" ifadelerini kullandı. Erzan ayrıca, diğer müştekilerin de bu fon sistemine dahil olduklarını ve kendisine güvenerek büyük miktarda para yatırdıklarını iddia etti.

Davanın Gidişatı

Mahkeme, dört yeni dava dosyasını ana dava ile birleştirme kararı alarak, davanın 15 Kasım'da İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edeceğini açıkladı. Duruşma sürecinde yeni tanık ifadeleri ve kanıtlar değerlendirilerek Erzan’ın suçlamaları netleşmeye çalışılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okulda Deney Kazası! Film Sahnesi Gerçek Oldu

Okulda Deney Kazası! Film Sahnesi Gerçek Oldu