Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Okulda Deney Kazası! Film Sahnesi Gerçek Oldu

Okulda Deney Kazası! Film Sahnesi Gerçek Oldu

Niğde'deki Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sülfürik asit ve çinko karışımının sıçraması sonucu 8 öğrenci yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Okulda Deney Kazası! Film Sahnesi Gerçek Oldu
KAYNAK: İHA

Niğde'deki Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılan bir deney sırasında sülfürik asit ve çinko karışımının sıçraması sonucu 8 öğrenci yaralandı. Olayla ilgili adli ve idari süreç başlatıldı.

Deney Sırasında Kazaya Neden Oldu

Olay, Niğde Merkez Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti. Ders sırasında yapılan deneyde, sülfürik asit ve çinko karışımı öğrencilerin üzerine sıçradı. Kazada; E.Ç. (13), M.S. (13), E.M.B. (14), M.Y. (15), M.S. (15), Y. D. (14), E.K. (14) ve B. E.K. (14) isimli öğrenciler yüz, ense, karın ve diğer bölgelerinde 1. derece yanıklar oluştu.

Sağlık Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Kazanın ardından okula sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı öğrencilere olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Daha sonra öğrenciler, Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Vali Çelik'ten Geçmiş Olsun Ziyareti

Niğde Valisi Cahit Çelik, kazadan etkilenen öğrencileri hastanede ziyaret etti. Vali Çelik, öğrencilerin sağlık durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yetkililer, öğrencilerin durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Adli ve İdari Soruşturma Başlatıldı

Yaşanan olayla ilgili olarak adli ve idari süreç başlatıldığı açıklandı. Okulda yapılan deneyin güvenlik protokollerine uygunluğu ve kaza ile ilgili detaylar inceleme altına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da C*nayet Suçundan Aranan Firari, Alanya'da Yakalandı

Antalya'da C*nayet Suçundan Aranan Firari, Alanya'da Yakalandı