Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Songül Karlı’nın Şaşırtan Değişimi: Hadise’ye Benzetiliyor!

Songül Karlı’nın Şaşırtan Değişimi: Hadise’ye Benzetiliyor!

Ünlü türkücü Songül Karlı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarını şaşırttı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Songül Karlı’nın Şaşırtan Değişimi: Hadise’ye Benzetiliyor!
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü türkücü Songül Karlı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarını şaşırttı. 50 yaşındaki Karlı, yaptırdığı estetik işlemler ve abartılı filtre kullanımıyla son haliyle şarkıcı Hadise’ye benzetildi. Ancak, gözündeki deformasyon da takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Estetik Operasyonlarla Gündemde

Karlı, son dönemlerde geçirdiği estetik operasyonlarıyla çok konuşuldu ve bambaşka birine dönüştü. Son olarak bir dizi estetik operasyon geçirdiğini duyuran Karlı, gençleşmek için dudağından başlayarak lip-lifting ameliyatı, orta yüzü germe, kollar için vaser-liposuction ile sıkılaştırma ve çok az germe gibi işlemler için ameliyat masasına yattı.Songül Karlı’nın Şaşırtan Değişimi: Hadise’ye Benzetiliyor!

Müzik ve Sunuculuk Kariyeri

15 Eylül 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Songül Karlı, hem müzik hem de sunuculuk alanında performans gösterdi. Çocukluğundan itibaren müziğe ilgi duyan Karlı, 1991’de piyasaya giriş yaptı. “Derman Sendedir” adlı albümü ile kendini gösteren Karlı, kısa süre içinde kendini tanıtmayı başardı.

2007’den itibaren sunucu olarak televizyon programlarında boy göstermeye başladı. İlk programı Songül Karlı İle Cumartesi, Kanal 7 ekranında yayınlandı. Ardından çok sayıda programda sunucu koltuğunda oturdu. Ayrıca birçok dizide de rol aldı. En son 2016’da Songül Karlı İle Evlilik Yolunda programını sunan Karlı, ara verdiği ekranlara Gelinim Mutfakta ile yeniden döndü. Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının bir haftalığına sunuculuğunu yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zonguldak'ta heyelan faciası! 2 kez heyelan yaşandı

Zonguldak'ta heyelan faciası! 2 kez heyelan yaşandı