Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Sigara fiyatları yine arttı! Bugünden itibaren geçerli

Sigara fiyatları yine arttı! Bugünden itibaren geçerli

Bugün itibariyle TT sigara grubuna yapılan zamla en ucuz sigaranın fiyatı 42 TL'ye yükseldi, JTİ, BAT, Philip Morris, Imperial Tobacco'dan sonra sigara fiyatlarındaki artış devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sigara fiyatları yine arttı! Bugünden itibaren geçerli
KAYNAK: Haber Merkezi

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, sigara fiyatlarına bir zammın daha eklendiğini duyurdu. Dündar, zam haberini içeren listesinde TT grubuna ait en pahalı sigaranın 53 liraya, en ucuz sigaranın ise 42 liraya yükseldiğini belirtti.

Dündar'ın paylaştığı listeye göre, TT grubu sigaralarda gerçekleşen zamla birlikte tüm segmentlerde fiyat artışı yaşandı. En pahalı sigaranın 53 liraya çıkması, tüketicileri olumsuz etkileyecek bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

FİYATLAR BELLİ OLDU

Listede 7 Kasım tarihinde Philip Morris grubuna yapılan zam da yer alıyor. Bu zamla birlikte grubun en pahalı sigarası 65 liraya, en ucuz sigarası ise 52 liraya yükseldi. Sigara fiyatlarındaki bu artış, tiryakileri maddi anlamda daha fazla zorlayabilir.

Zamlı sigara fiyatları

3 Kasım'da BAT grubuna, 9 Kasım'da ise Imperial Tobacco'ya yapılan zamlarla birlikte sigara fiyatlarındaki yükseliş devam etti. BAT grubunun en ucuz sigarası 48 TL'ye çıkarken, en pahalısı 60 TL oldu. Aynı şekilde, Imperial Tobacco'nun en pahalı sigarası 57 liraya, en ucuz sigarası ise 45 liraya yükseldi.

Sigara fiyatlarındaki bu artışlar, tiryakileri maddi açıdan olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle arka arkaya yapılan zamlar, sigara harcamalarını artıran tüketiciler için zorlu bir dönemi beraberinde getiriyor.

uy

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uzman Çavuşlar Günü ne zaman? Uzman Çavuşlar Günü mesajları

Uzman Çavuşlar Günü ne zaman? Uzman Çavuşlar Günü mesajları