Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Onur Buldu’nun Eşi Kim?

Onur Buldu’nun Eşi Kim?

Onur Buldu, geniş bir hayran kitlesi edinen ve Güldür Güldür Show’da canlandırdığı karakterlerle adından söz ettiren bir isim.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Onur Buldu’nun Eşi Kim?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Onur Buldu, geniş bir hayran kitlesi edinen ve Güldür Güldür Show’da canlandırdığı karakterlerle adından söz ettiren bir isim. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşiyle bir fotoğraf paylaştı ve hayranlarından “Eşiniz ne güzel”, “Duru bir güzellik” gibi yorumlar aldı.

Güldür Güldür Show’da Bilal Karakteriyle Unutulmaz

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show’da Bilal karakteriyle izleyicilerin hafızalarına kazınan Onur Buldu, programı yeni projeler için bırakınca hayranlarını üzmüştü. Ancak Buldu, geçtiğimiz günlerde Güldür Güldür Show’un yeni sezonunda yer alacağını açıklayınca hayranlarını sevindirdi.

Guldur Guldur Un Bilal I Gozlerden Uzak Tuttugu 17365604 7879 M

Öğretmen Eşiyle Paylaşımlar

Güldür Güldür Show’a geri döneceğini açıklayan ünlü oyuncu, zaman zaman sosyal medya hesabından gözlerden uzak tuttuğu eşi Duygu Kozoğlu ile fotoğraflarını paylaşıyor. Öğretmenlik yapan Duygu Kozoğlu ile Onur Buldu’nun fotoğraflarını görenler, “Eşiniz ne güzel”, “Duru bir güzellik”, “Ne tatlı aile” şeklinde yorumlar yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da freni tutmayan tır çocuk parkına dalıyordu

Adana'da freni tutmayan tır çocuk parkına dalıyordu