Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat MOE Açıkhava Sahnesi’nde Eylül Ve Ekim Aylarında Yıldızlar Geçidi Devam Ediyor

MOE Açıkhava Sahnesi’nde Eylül Ve Ekim Aylarında Yıldızlar Geçidi Devam Ediyor

Yakın Doğu Üniversitesi, yaz boyunca süren etkinliklerin ardından, Eylül ve Ekim aylarında Tolga Çevik, Güldür Güldür, Cem Yılmaz ve Ata Demirer gibi ünlü isimlerin gösterilerine ev sahipliği yapacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MOE Açıkhava Sahnesi’nde Eylül Ve Ekim Aylarında Yıldızlar Geçidi Devam Ediyor
KAYNAK: İHA

Yakın Doğu Üniversitesi, kampüs içerisinde bulunan MOE Açıkhava Sahnesi'nde, yaz boyunca çeşitli konser ve tiyatro gösterimlerine ev sahipliği yaparak sanatseverler için dolu dolu bir program sundu. Üniversite, özellikle öğrencilerin ve Kıbrıs halkının kültür sanat etkinliklerine kolayca erişmesini sağlayarak adada önemli bir kültürel hareketlilik oluşturdu.

Eylül ve Ekim aylarında da bu etkinlikler hız kesmeden devam edecek. Tolga Çevik, Güldür Güldür, Cem Yılmaz ve Ata Demirer gibi Türkiye’nin önde gelen sanatçıları, Yakın Doğu Üniversitesi'nin sahnesinde izleyiciyle buluşacak.

Kıbrıs'ta kültür sanatın kalbi

Yakın Doğu Üniversitesi, sadece MOE Açıkhava Sahnesi ile değil, kampüs içerisinde yer alan Kıbrıs Modern Sanat Müzesi, Kıbrıs Araba Müzesi ve Kıbrıs Herbaryum ve Doğa Tarihi Müzesi gibi kültür-sanat merkezleriyle de adada önemli bir yer tutuyor. Üniversitenin düzenlediği Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın klasik müzik konserleri ve Kıbrıs Tiyatro Festivali, Kuzey Kıbrıs’ın kültürel yaşamına büyük katkı sağlıyor.

MOE Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirilen konserler ve stand-up gösterileri ise adada sanatçılarla izleyicileri buluşturan bir köprü görevi üstleniyor.

Eylül ve Ekim aylarında ünlü isimler sahne alacak

Eylül ayı etkinlikleri, 6 Eylül'de Tolga Çevik'in TOLGSHOW performansıyla başlıyor. Korhan Saygıner ise 14 Eylül'de sahne alacak. Kahkaha dolu anlar 20 Eylül'de Güldür Güldür Show ile devam ederken, 24 Eylül’de ünlü komedyen Cem Yılmaz stand-up gösterisi ile izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Ata Demirer ise 4 Ekim'de sahne alarak bu muhteşem etkinlik serisine dahil olacak.

MOE Açıkhava Sahnesi'nde yaz boyunca neler yaşandı?

Haziran ayında "Çok Güzel Hareketler Bunlar 2" gösterisiyle sezona hızlı bir giriş yapan MOE Açıkhava Sahnesi, yaz boyunca "Burada Olan Burada Kalır", Ali Congun, Doğu Demirkol, Tahsin Hasoğlu ve Baturay Özdemir gibi isimlerin gösterilerine ev sahipliği yaptı. Sahne, tiyatro ve stand-up gösterilerinin yanı sıra Mor ve Ötesi, Fatma Turgut, Emre Aydın, Adamlar ve Yaşlı Amca gibi ünlü sanatçıların konserlerini de Kıbrıs halkıyla buluşturdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 102. kurtuluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 102. kurtuluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı