Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Muratpaşa’da Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Kutlamaları

Muratpaşa’da Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Kutlamaları

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. İşte detaylar

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa’da Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Kutlamaları
KAYNAK: Muratpaşa Belediyesi/Bülten

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Bu özel gün dolayısıyla ‘Büyük Zafer’ konvoyu düzenlendi.

Coşkulu Kutlamalar

Muratpaşa mahallelerinde düzenlenen konvoy, İzmir Marşı eşliğinde cadde ve sokaklarda gezdi. Kent sakinleri, balkonlardan, parklardan, cadde ve sokaklardan Türk bayraklarıyla bu büyük coşkuya ortak oldu. Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal da Muratpaşalıları selamladı.

Başkan Uysal’dan Çanakkale Türküsü

Başkan Uysal, ayrıca Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla gitarıyla ‘Çanakkale Türküsü’nü seslendirdi. Başkan Uysal’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılan şarkı binlerce beğeni aldı.

Başkan Uysal’dan Anlamlı Mesaj

Başkan Uysal, sosyal medyadan şu notu paylaştı: “Çanakkale muhteşem bir zafer, olağanüstü bir destandır. Millet olarak bir araya geldiğimizde dünyayı sarsacak güce sahip olduğumuzun kanıtıdır Çanakkale. Çanakkale birbirimize duyduğumuz güven, birliğimize duyduğumuz inanç, toprağımıza ve bayrağımıza duyduğumuz büyük sevgidir. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109 yıl dönümünde tüm şehit ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Her birine Allah’tan rahmet diliyorum.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Japonya'da İkinci Covid Vakası! Tekrardan Salgın Mı Olacak? Yayılıyor!

Japonya'da İkinci Covid Vakası! Tekrardan Salgın Mı Olacak? Yayılıyor!