Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Kültür Ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alacak

Kültür Ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 1500 kişilik yeni istihdam fırsatı sunuyor. Başvuru detayları için Bakan Mehmet Nuri Ersoy'un açıklamalarını takip edebilirsiniz.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kültür Ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru ile bir müjde paylaştı. Bakan Ersoy, yeni yılın ilk gününde Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 1500 personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı.

Bakan Ersoy'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, çeşitli ünvanlarda gerçekleştirilecek olan bu alımların, kültür ve turizm alanlarında görev yapmak isteyen nitelikli adaylara kapıları açacağı belirtildi. Alımların, Bakanlık bünyesinde çeşitli görevlerde istihdam edilmek üzere planlandığı vurgulandı.

Bu anlamlı duyurunun, Türkiye genelindeki iş arayanları ve kültür turizmi sektörüne katkı sağlamak isteyenleri heyecanlandırdığı gözlemleniyor. Bakan Ersoy'un paylaştığı müjdeli haberi ile birlikte, lise mezunu 145 sözleşmeli personel alımına dair yapılan duyuru da kamu gündeminde dikkat çekiyor. Bu alımlar arasında tekniker, antrenör, şoför gibi çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacağı belirtiliyor.

İstihdam alanlarının geniş bir yelpazede sunulması, Türkiye genelindeki işsizlik sorununa katkı sağlaması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu alımların, nitelikli bireylerin kültür ve turizm sektöründe istihdam edilmesine olanak tanıyarak, sektöre canlılık kazandırması bekleniyor. Başvuru süreçleri ve detaylı bilgilerin ilerleyen günlerde paylaşılması bekleniyor.

Bb-1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Acıların ardından yeni umut! Hatay'da 2024'ün ilk bebeği Muhammet bebek

Acıların ardından yeni umut! Hatay'da 2024'ün ilk bebeği Muhammet bebek