Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Konyaaltı'nda 100. Yıla yakışır kutlama!

Konyaaltı'nda 100. Yıla yakışır kutlama!

Antalya’da Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarına binlerce kişi katıldı. Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda, büyük bir coşku yaşandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı'nda 100. Yıla yakışır kutlama!
KAYNAK: İHA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, sabah saatlerinde Cumhuriyet’in 100. Yılı Motosiklet Korteji ile başladı. Korteje Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen start verdi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın Kurtarma Tatbikatı
Belediye binası önünde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında ilk olarak Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler deniz üzerinde kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi.

1923 Zeybek Ata’yı Selamladı
Saatler 19.23’ü gösterdiğinde, günlerdir Konyaaltı Halk Oyunları ekibi eğitimcisi Mehmet Bağcı’dan ders alan 1923 gönüllü, aynı anda Atamızın en çok sevdiği oyun olan zeybek oynadılar.

Leman Sam’ın Konseri
Zeybeklerin ardından sahneye sevilen sanatçı Leman Sam çıktı. “İlla İlla”, “Rüzgâr”, “Daha Gidecek Çok Yolumuz Var”, “Gönül” gibi sevilen parçalarını ve “İzmir Marşı”nı Cumhuriyet sevdalıları için söyledi.

Başkan Esen’in Cumhuriyet Vurgusu
Cumhuriyetin 100. yılında Cumhuriyeti korumak gerektiğine vurgu yapan Başkan Esen, “Cumhuriyet nitelikleriyle vardır. Anayasamızın ilk dört maddesinde yazan demokratik, laik, sosyal, hukuk devleti olmamız lazım" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Piyango'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye

Milli Piyango'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye