Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Koç Holding, Antalya’daki Hastaneleri Satın Aldı

Koç Holding, Antalya’daki Hastaneleri Satın Aldı

Koç Holding, Antalya’daki Sağlık Sektörünü Genişletiyor. Antalya’daki Hastaneleri Satın Aldı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Koç Holding, Antalya’daki Hastaneleri Satın Aldı

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Koç Holding, Antalya’daki sağlık sektöründeki etkinliğini artırmak için Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş.'ye ait 7 hastaneyi satın aldı. Koç Holding, bu alım ile sektördeki lider konumunu daha da güçlendirdi.

Anatolia Hospital Markasıyla Yeni Bir Dönem

Koç Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Antalya’da faaliyet gösteren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %80’ini satın alma kararı aldığını duyurdu. Bu kapsamda, toplam 66.581.000 TL nominal değerli payın Koç Holding tarafından satın alınması için bir pay alım sözleşmesi imzalandı.

Önemli Pay Alım Bedeli ve İlerleyen Süreç

Açıklamada, devralınan paylar için Koç Holding’in ödeyeceği pay alım bedelinin, 110.000.000 Avro tutarındaki şirket değeri üzerinden belirleneceği ve kapanış sonrası düzenlemelere tabi olacağı belirtildi. İşlemin tamamlanması, Rekabet Kurulu onayı ve belirli kapanış koşullarının yerine getirilmesine bağlı olarak 30 Nisan 2024 tarihine kadar gerçekleştirilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti'den İstifa Eden Erdem'den İmamoğlu'na Tam Destek

İYİ Parti'den İstifa Eden Erdem'den İmamoğlu'na Tam Destek