Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Kepez’de Eşini D*verek Ö*dürdüğü İddia Edilen Sanığın Yargılanmasına Devam Edildi

Kepez’de Eşini D*verek Ö*dürdüğü İddia Edilen Sanığın Yargılanmasına Devam Edildi

Antalya'nın Kepez ilçesinde eşini sopayla darbederek ö*dürdüğü iddia edilen sanık Ufuk A.'nın yargılanmasına devam edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de Eşini D*verek  Ö*dürdüğü İddia Edilen Sanığın Yargılanmasına Devam Edildi
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'nın Kepez ilçesinde eşini sopayla darbederek ö*dürdüğü iddia edilen sanık Ufuk A.'nın yargılanmasına devam edildi.

Duruşmaya Katılım ve İfadeler

Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık Ufuk A. (41) ile taraf avukatları hazır bulundu. Çiftin çocukları C.A. ve Y.A., Çocuk İzlem Merkezi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katılarak ifade verdi.

Çocukların İfadeleri

C.A., babası Ufuk A.'nın annesi Sinem A.'yı dövmediğini ileri sürdü ve annesinin uyuşturucu kullanarak kendisine ve kardeşine şiddet uyguladığını iddia etti. Polis merkezi ile mahkemedeki ifadeleri arasındaki farklılık sorulan C.A., komşularının baskısı nedeniyle polise yalan söylediğini dile getirdi.

Y.A. ise parktan eve geldiğinde annesinin banyodan çıktığını, sağlık durumunun kötü olduğunu belirtti. Annesinin mutfakta kustuğunu söyleyen Y.A., babasının "Ambulansı arayın" dediğini ve annesine kalp masajı yaptığını anlattı. Ayrıca, komşularından birinin "Ağız birliği yapın" dediğini ifade etti.

Uzman Görüşü ve Sanık Savunması

Çocuk İzlem Merkezi'nde görevli uzman, çocukların sanığı korumaya yönelik çelişkili ifadeler verdiğini vurguladı. Sanık Ufuk A. ise çocuklarının ifadelerinde hiçbir yönlendirme yapmadığını ve eşinin aşırı derecede uyuşturucu kullandığını savundu. Eşinin son bir yıldır eve darbedilmiş geldiğini ve uyuşturucu krizleri yaşadığını belirtti.

Mahkeme Kararı ve Olayın Geçmişi

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Olayın Geçmişi

17 Haziran 2023'te Özgürlük Mahallesi 2658 Sokak'taki eve giden sağlık ekibi, yaralı Sinem A.'ya ilk müdahaleyi yapmış ancak ağır yaralı kadın hastaneye götürülürken yaşamını yitirmişti. Kadını sopayla darbettiği öne sürülen eşi Ufuk A. hakkında "Eşe karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sadece serinletmiyor! Vücudun elektrolit dengesini koruyor

Sadece serinletmiyor! Vücudun elektrolit dengesini koruyor